Εγγραφές στην ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2016 11:43

 

Στην Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας (ΕΠΑ.Σ.) ΟΑΕΔ  Λάρισας, κατά το σχολικό έτος 2016-2017 θα λειτουργήσουν οι  ειδικότητες : Κομμωτικής Τέχνης. Μαγειρικής Τέχνης

Τεχνιτών Θερμικών – Υδραυλικών Εγκαταστάσεων. Τεχνιτών Ηλεκτρολογικών Εργασιών.Τεχνιτών Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου. Τεχνιτών Ηλεκτρονικών Συσκευών Εγκαταστάσεων και Υπολογιστικών Μονάδων. Τεχνιτών Αερίων Καυσίμων. Υπαλλήλων Οικονομικών Υπηρεσιών. Βοηθών Φαρμακείου.

Όπως ανακοινώθηκε: «Δικαίωμα εγγραφής στην Α' Τάξη έχουν οι νέοι και οι νέες, οι οποίοι βρίσκονται εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης και :  α.- Κατέχουν ενδεικτικό τουλάχιστον Α΄ τάξης Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου, ή είναι κάτοχοι Απολυτηρίου Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου ή Πτυχίου ΕΠΑΛ ή ΕΠΑ.Σ., για την απόκτηση άλλης ειδικότητας. β.-  Έχουν γεννηθεί τα έτη 1993 έως 2000.

Οι υποψήφιοι - ες θα πρέπει να υποβάλλουν στην ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Λάρισας αίτηση (χορηγείται από την γραμματεία ),  από 28-06-2016 έως 31-08-2016.

Εάν κατά την ως άνω περίοδο υποβολής αιτήσεων προκύψει αριθμός αιτήσεων υποψηφίων μεγαλύτερος των 20, θα ακολουθηθεί διαδικασία επιλογής και έκδοσης αποτελεσμάτων μετά από μοριοδότηση.

Οι πίνακες κατάταξης (επιλεγέντων και επιλαχόντων) θα δημοσιοποιηθούν στις 9-09-2016.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Α.-  Αίτηση (χορηγείται από τη σχολή) έχοντας το Α.Φ.Μ. και το Α.Μ.Κ.Α. του.

Ο υποψήφιος θα πρέπει να συμπληρώνει υποχρεωτικά και το έντυπο “Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ένταξη σε προτεινόμενες δράσεις” (χορηγείται από τη σχολή).

Β.- Τίτλος Σπουδών (πρωτότυπο ή Φωτοτυπία) ή οποιονδήποτε άλλο Σχολικό Τίτλο, που να αποδεικνύει τη μαθητική κατάσταση του υποψηφίου όπου υποχρεωτικά αναγράφεται ο βαθμός προαγωγής.

Γ.-  Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας, ή φωτοαντίγραφο ταυτότητας.

Δ.-  Επίσημα έγγραφα, ή φωτοαντίγραφά τους, που να αποδεικνύουν τα δηλωθέντα από τον υποψήφιο στην αίτησή του, σχετικά με την οικογενειακή, κοινωνική και οικονομική του κατάσταση.(Πολύτεκνοι, χαμηλό οικογενειακό εισόδημα ίσο ή μικρότερο των 9.163 €, ορφανοί, παραπεμπόμενοι από Ιδρύματα, ύπαρξη οικογενειακής επιχείρησης). Υποχρεωτικά  δικαιολογητικά είναι τα:  Α,  Β,  Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass