ΑΠΟ ΤΟ ΚΠΕ ΚΙΣΣΑΒΟΥ–ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Επιμορφωτικό σεμινάριο εκπαιδευτικών

Δημοσίευση: 05 Νοε 2016 8:05

Το ΚΠΕ Κισσάβου – Ελασσόνας, Στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ)-Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνδιοργανώνει εισαγωγικό-επιμορφωτικό σεμινάριο εκπαιδευτικών για το σχ. έτος 2016-17 με τίτλο «Νοιάζομαι για το Περιβάλλον, φροντίζω την Υγεία μου, προωθώ τον Πολιτισμό».

Το περιεχόμενο του σεμιναρίου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ενημέρωση για τις επιμορφωτικές δράσεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΠΕ Κισσάβου – Ελασσόνας και των Διευθύνσεων Α’/βάθμιας και Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, καθώς και παρουσίαση καλών πρακτικών σχολικών προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Το σεμινάριο απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και κατά προτεραιότητα σε εκείνους, που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στην υλοποίηση προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων. Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών για το πλαίσιο σχεδιασμού και εφαρμογής των προγραμμάτων, τις υποστηρικτικές δομές και το εκπαιδευτικό υλικό που διατίθεται για τη στήριξη του εκπαιδευτικού έργου.

Το σεμινάριο θα υποστηρίξουν: Οι υπεύθυνες Σχολ. Δρ. Π.Ε. Λάρισας Χατζημίχου Κων/να και Δ.Ε. Λάρισας Οικονομάκη Ηρώ. Ο υπεύθυνος του ΚΠΕ Κισσάβου-Ελασσόνας Γκανάτσιος Ανδρέας και η υπόλοιπη Παιδαγωγική Ομάδα. Η επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας Κουφάκη Ειρήνη. Οι Υπεύθυνες των προγραμμάτων Erasmus+, της Περιφερ. Δ/νσης Εκπ/σης Θεσσαλίας, Ξεσφιγκούλη Δήμητρα και Τσέλα Βασιλική. Ο υπεύθυνος των προγραμμάτων eTwinning Λάρισας και Τρικάλων Αιμίλιος Παπαδημητρίου. Η υπεύθυνη των Γ.Α.Κ. Λάρισας Καραγιάννη Φανή. Η υπεύθυνη των Γ.Α.Κ. Αγιάς Τσάπου Ελένη. Η υποδ/ντρια της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας- μουσείο Ι.Γ. Κατσίγρα, και υπεύθυνη του Μουσείου Αντίστασης Ψάρρα Άννυ. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί για να συμμετάσχουν στο σεμινάριο θα πρέπει να απευθύνονται στις υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων της οικείας Διεύθυνσης μέχρι την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου. Το σεμινάριο θα γίνει την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου (ώρες 17.30 - 20.30) στο αμφιθέατρο της 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass