ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. των δασκάλων ο Βασ. Σίμος

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2017 9:30

Την παραίτησή του για λόγους αρχής από τη θέση του αντιπροέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κ. Κούμας», υπέβαλε ο κ. Βασίλειος Σίμος, μετά την εκλογή του στο ΠΥΣΠΕ Λάρισας.

Στην επιστολή του προς το Δ.Σ. του Συλλόγου, αναφέρει:

«Κύριε πρόεδρε και αγαπητά μέλη,

Είμαι αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και στις εκλογές αιρετών για τα υπηρεσιακά Συμβούλια, στις 2 Νοεμβρίου, εκλέχτηκα αιρετός του ΠΥΣΠΕ Λάρισας. Οι δύο θεσμικοί ρόλοι του αντιπροέδρου του Συλλόγου και του αιρετού του ΠΥΣΠΕ είναι ρόλοι τιμής, για όποιον τους κατέχει, με βαρύτητα ευθύνης ο καθένας και με δυναμικά ποιοτικά χαρακτηριστικά λειτουργίας. Πιστεύω πως, καλά είναι, ο κάθε θεσμικός ρόλος να εκπροσωπείται από ένα άτομο, με όλα τα θετικά που απορρέουν από αυτό. Κατά συνέπεια και όπως συνάδει με τις αξίες μου, θεωρώ σωστό να δηλώσω την επιθυμία της αποχώρησής μου από τη θέση του αντιπροέδρου του Συλλόγου μας και από μέλος του Δ.Σ, δίνοντας τη δυνατότητα, στον επόμενο από εμένα εκλεγμένο της παράταξής μου να γίνει μέλος του Δ.Σ. και να προσφέρει τις υπηρεσίες του ενεργά στον Σύλλογο.

Με βάση όσα προανέφερα, σας υποβάλλω την επιθυμία της αποχώρησής μου από τη θέση του αντιπροέδρου του Συλλόγου και από μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε Λάρισας «Κ.ΚΟΥΜΑΣ».

Με εκτίμηση

Σίμος Βασίλειος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass