Τμήματα εκπαίδευσης προσφυγόπουλων στο Δημοτικό Σχολείο Κοιλάδας

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2017 19:49

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων εκπαιδευτικών, για την κάλυψη αναγκών στα τμήματα εκπαίδευσης προσφυγόπουλων, που θα λειτουργήσουν στο δημοτικό σχολείο Κοιλάδας του δήμου Λαρισαίων, προκηρύχτηκε από το υπουργείο παιδείας.

Ειδικότερα αναφέρεται ότι: «Καλούνται α) μόνιμοι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70 - Δασκάλων του ΠΥΣΠΕ Λάρισας που δεν καλύπτουν το διδακτικό τους ωράριο ή βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Λάρισας και επιθυμούν να καλύψουν μία (1) θέση υπεύθυνου εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ70 - Δασκάλων πλήρους ωραρίου, στη Δ.Υ.Ε.Π. που θα λειτουργήσει στο Δημοτικό Σχολείο Κοιλάδας, με ωράριο λειτουργίας 15:00 έως 19:00.

β) μόνιμοι εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ06, ΠΕ11, ΠΕ08 & ΠΕ19-20 του ΠΥΣΠΕ Λάρισας που δεν καλύπτουν το διδακτικό τους ωράριο ή βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Λάρισας και επιθυμούν να συμπληρώσουν το διδακτικό τους ωράριο στη Δ.Υ.Ε.Π. που θα λειτουργήσει στο Δημοτικό Σχολείο Κοιλάδας σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα :

Δ.Υ.Ε.Π ΚΛΑΔΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΩΡΕΣ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΝΟΛΟ ΩΡΩΝ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Δημοτικό Σχολείο Κοιλάδας ΠΕ06 2 4 8
Δημοτικό Σχολείο Κοιλάδας ΠΕ11 2 3 6
Δημοτικό Σχολείο Κοιλάδας ΠΕ08 2 2 4
Δημοτικό Σχολείο Κοιλάδας ΠΕ19-20 2 2 4

γ) μόνιμοι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ60 - Νηπιαγωγών του ΠΥΣΠΕ Λάρισας που δεν καλύπτουν το διδακτικό τους ωράριο ή βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Λάρισας και επιθυμούν να καλύψουν τρεις (3) θέσεις εκπαιδευτικών του αντίστοιχου κλάδου πλήρους ωραρίου, εντός του κέντρου φιλοξενίας στο Κουτσόχερο Λάρισας, με ωράριο λειτουργίας 8:20 έως 13:00.

δ) μόνιμοι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70 - Δασκάλων του ΠΥΣΠΕ Λάρισας που δεν καλύπτουν το διδακτικό τους ωράριο ή βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Λάρισας και επιθυμούν να συμπληρώσουν το διδακτικό τους ωράριο στη Δ.Υ.Ε.Π. που λειτουργεί στο Δημοτικό Σχολείο Τερψιθέας (Σύνολο ωρών 15/εβδομάδα).

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στη γραμματεία του ΠΥΣΠΕ Λάρισας ως την Δευτέρα 6-3-3017 και ώρα 12.00, επισυνάπτοντας και τα τυχόν προσόντα που σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 3 της ανωτέρω ΚΥΑ θα συνεκτιμηθούν». 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass