ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Νήπιο προσβλήθηκε από τον ιό «Κοξάκι»

* Κλειστό για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει σήμερα το σχολείο *Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, διαβεβαιώνει γιατρός του Κ.Υ. Τυρνάβου

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2017 22:10

Αναστάτωση χθες στον Αμπελώνα και συγκεκριμένα στο 3ο Νηπιαγωγείο της πόλης το οποίο συστεγάζεται στις κτιριακές εγκαταστάσεις με το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα προκλήθηκε από το γεγονός όπως διαπιστώθηκε ιατρικά ότι ένα νήπιο του Νηπιαγωγείου προσβλήθηκε από τον ιό «Κοξάκι». Αμέσως σήμανε συναγερμός στον Δήμο Τυρνάβου και υπήρξε αναστάτωση στους γονείς των παιδιών τόσο του Νηπιαγωγείου όσο και του συστεγαζόμενου Δημοτικού Σχολείου.

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση στο δημαρχείο Τυρνάβου με τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Σαρχώση και την πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ρούλα Σουρλαντζή-Ζαχαράκη. Στη συνάντηση αποφασίστηκε ότι το 3ο Νηπιαγωγείο Αμπελώνα και το 3ο Δημοτικό Σχολείο δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Παρασκευή 17 Μαρτίου για προληπτικούς λόγους ενόψει του Σαββατοκύριακου.

Παράλληλα σήμερα θα πραγματοποιηθεί μικροβιοκτονία στους χώρους των συστεγαζόμενων σχολικών εγκαταστάσεων λόγω εμφάνισης κρούσματος του ιού «Κοξάκι».

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο γιατρός του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου και του Περιφερειακού Ιατρείου Αμπελώνα και κ. Ιωάννης Αντωνόπουλος ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε το ΚΕEΛΠΝΟ. Ο κ. Αντωνόπουλος μιλώντας χθες στην «Ε» τόνισε ότι δεν συντρέχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας. Τόσο ο ίδιος αλλά μεταφέροντας και τις προτάσεις του ΚΕEΛΠΝΟ συνέστησε πέρα από τη μικροβιοκτονία οι μαθητές και τα νήπια να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και αν πιθανά κάποιο παιδάκι ανεβάσει πυρετό να ενημερωθεί ο γιατρός του και να μείνει προληπτικά στο σπίτι μέχρι την ανάρρωσή του.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass