ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Επισκέψεις …προσαρμογής στο γυμνάσιο

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2017 16:27

Το 3ο, το 5ο και το 36ο Δημοτικά Σχολεία Λάρισας επισκέφτηκαν το 5ο Γυμνάσιο Λάρισας στο πλαίσιο της συνεργασίας διευθυντών και εκπαιδευτικών δημοτικών σχολείων και γυμνασίου για την ομαλή μετάβαση των παιδιών από τη μια βαθμίδα στην άλλη.

 Τους μαθητές, τους διευθυντές και τους δασκάλους που συνόδευαν τα παιδιά υποδέχτηκαν εγκάρδια η διευθύντρια του σχολείου, η κ. Ζωή Δεληζώνα και οι υποδιευθύντριες κ. Μαρία Γούλα και κ. Βικτωρία Κανάκη. Με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών του σχολείου μαθητές και δάσκαλοι ξεναγήθηκαν στα γραφεία τους που είναι πάντα ανοικτά για τα παιδιά και τους γονείς τους, τη βιβλιοθήκη του σχολείου, που λειτουργεί ως δανειστική, ως χώρος ομαδικής εργασίας στο πλαίσιο μαθημάτων ή προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων, αλλά και ως χώρος συγκέντρωσης των μαθητικών κοινοτήτων που ο ρόλος τους είναι ιδιαίτερα σημαντικός στο σχολείο. Ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια πληροφορικής και στις αίθουσες διδασκαλίας που η κάθε μια είναι διαφορετική χρωματικά και έχει τη δική της θεματική, σηματοδοτώντας το δικό της ξεχωριστό μήνυμα.

Είναι εμφανής η αγάπη του σχολείου στην τέχνη, καθώς όλοι οι διάδρομοι κοσμούνται από έργα ντόπιων ζωγράφων και φωτογράφων, αλλά και άλλων Ελλήνων καλλιτεχνών, ενώ δεν λείπουν και οι δημιουργίες των μαθητών του που τη φετινή σχολική χρονιά έχουν ως θέμα τα «ανθρώπινα δικαιώματα».

Τα παιδιά ένιωσαν όμορφα από τη ζεστασιά της υποδοχής και επέστρεψαν στα σχολειά τους, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass