ΣΤΟ 15ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αποχαιρέτησαν το σχολείο…

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2017 15:16

Με τη λήξη της χρονιάς 2016-17 πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση στο 15ο Γυμνάσιο και Λυκειακές τάξεις Λάρισας

Παρουσιάστηκαν πειράματα στην αυλή του σχολείου υπό την επιμέλεια των καθηγητών/τριών κ. Παπαστεργίου Ελισάβετ, κ. Μακροπούλου Ελένης, κ. Σούρλα Ναπολέων και έργα εικαστικής δημιουργίας και τεχνολογίας υπό την επιμέλεια των καθηγητών/τριών κ. Ραχμανίδη Γεωργίου και κ. Βαμπούλα Φωτεινής.

Βραβεύτηκαν οι μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης», Χύτας Χρήστος και Νικολουδάκης Παναγιώτης – Γεώργιος της Γ΄ τάξης, Μπέλλου Ζωή της Α΄τάξης με εύφημο μνεία, Βουτσελάς Πέτρος της Β΄τάξης με έπαινο συμμετοχής, οι μαθητές Καμπούρη Ευαγγελία, Ανδρίτσιου Χριστίνα, Καραΐσκου Περσεφόνη, Κλέτσα Χρυσούλα, Καρατσιώρη Παναγιώτα, Δήμος Κωνσταντίνος, Βλαχάκη Χριστίνα, Κακαλούλης Χρήστος, Κουτσοπούλου Μαρία – Ειρήνη, Παπανικολάου Αστέριος, Χύτας Χρήστος της Γ΄τάξης και Γκόβαρη Ευαγγελία της Β΄ τάξης που συμμετείχαν με πειράματα στην εκδήλωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης « Σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία», καθώς και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στη χορωδία του σχολείου.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν σύγχρονοι χοροί σχετικοί με το πολιτιστικό πρόγραμμα «Καστοριά, λίμνη και γοητεία» με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Αικατερίνη Ρίζου καθώς και τραγούδια σε στίχους και μουσική των μαθητών/τριών της Α΄ και Γ΄ τάξης. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αθλητικές δραστηριότητες πετοσφαίρισης- καλαθοσφαίρισης και παραδοσιακούς χορούς υπό την επιμέλεια των καθηγητών κ. Ζιώγα Μιχάλη και κ. Κολτσίδα Χρήστου.

Η διευθύντρια Άσπα Κασσίδα επιβράβευσε τους μαθητές για τη δημιουργικότητά τους, το ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία τους, όπως αυτά εκδηλώθηκαν μέσα από τις δραστηριότητες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η σχολική σύμβουλος παιδαγωγικής ευθύνης κ. Κοντογεωργίου Ασημίνα, οι κυρίες Γεροκώστα Αντωνία, Γώγου Βασιλική και Τζαμτζή Φανή ως εκπρόσωποι της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του Δήμου Λαρισαίων κ. Δαούλας Θωμάς, η πρόεδρος του συλλόγου γονέων –κηδεμόνων κ. Τσιτσιβά Καλλιόπη και μέλη του συλλόγου, γονείς και φίλοι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass