ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2017 15:28

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των απολυτήριων και προαγωγικών εξετάσεων στην ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του ΟΑΕΔ Λάρισας (Ερμογένους 10, Περιοχή Ιπποκράτη, έναντι Αλκαζάρ).

Oι εγγραφές των μαθητών γίνονται καθημερινά στις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν κατά το σχολικό έτος 2017-18, και είναι: Μαγειρικής Τέχνης. Κομμωτικής Τέχνης. Τεχνιτών Αερίων Καυσίμων. Τεχνιτών Θερμικών και Υδραυλικών. Τεχνιτών Μεταλλικών Κατασκευών. Τεχνιτών Ηλ/νικών Συσκευών Εγκ/σεων & Υπ/κών Μονάδων. Τεχνιτών Ηλεκτρολογικών Εργασιών. Τεχνιτών Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου. Βοηθών Φαρμακείου. Ξυλουργών – Επιπλοποιών. Φυτοτεχνικών Επιχειρήσεων – Αρχιτεκτονικής Τοπίου. Υπαλλήλων Οικονομικών Καθηκόντων Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν : Οι κάτοχοι τουλάχιστον ενδεικτικού Α’ Τάξης Επαγγελματικών Λυκείων ή Γενικών Λυκείων και έχουν γεννηθεί τα έτη 1994-2001. Η φοίτηση στις ΕΠΑΣ είναι διετής και παρέχονται: Σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, απαραίτητα βιβλία – βοηθήματα, αναβολή στράτευσης, έμπειρο και άρτια καταρτισμένο Εκπαιδευτικό προσωπικό, μόνιμο και έκτακτο. Πρακτική Άσκηση με αμοιβή και ασφάλιση από τους εργοδότες, για τους οποίους ο ΟΑΕΔ έχει θεσπίσει κίνητρα, προκειμένου να διευρυνθεί ο αριθμός των απασχολουμένων μαθητών. Επίδομα στέγασης και σίτισης σε όσους έχουν τις προϋποθέσεις, σπουδαστική άδεια μέχρι 30 ημέρες με αποδοχές. Η επιλογή των μαθητών γίνεται με τον βαθμό τίτλου σπουδών και με κοινωνικά κριτήρια. Αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται έως τις 31-8-2017 στη Γραμματεία της σχολής κατά τις εργάσιμες ημέρες και τις ώρες 08:00 έως 14:00. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τη γραμματεία της σχολής στα τηλέφωνα 2410-564667 - 2410-549316 – 2410-564665.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass