ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Βαθμολογούν υποψήφιους διευθυντές σχολείων

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2017 22:10

Ξεκινούν σήμερα Τετάρτη οι συνεντεύξεις υποψήφιων διευθυντών σχολείων του νομού Λάρισας από τα διευρυμένα συμβούλια ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση αντίστοιχα.

Η διαδικασία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του νέου συστήματος επιλογής των διευθυντών-τριων σχολικών μονάδων, κατά την οποία οι καλύτεροι θα βαθμολογηθούν με άριστα το 8. Όλους τους απερχόμενους διευθυντές σχολείων ευχαριστεί για τη συνεργασία ο διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας κ. Σωτήρης Βούλγαρης (φωτ.) και στους υποψήφιους εύχεται καλή επιτυχία, δηλώνοντας στην «Ε»: «Το ΠΥΣΠΕ θα αντιμετωπίσει τους υποψήφιους με συναδελφική διάθεση και θα τους κρίνει βάσει των αρχών της αξιοκρατίας.

Μετά τις συνεντεύξεις, οι υποψήφιοι θα κληθούν να δηλώσουν προτιμήσεις σχολείων, όπου επιθυμούν να γίνουν διευθυντές. Τους συμβουλεύω να συμπληρώσουν τη σχετική δήλωση με σύνεση και φρόνηση, σύμφωνα με τις επιθυμίες τους αλλά και με λογική». Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των συνεντεύξεων των υποψηφίων, θα ληφθεί υπόψη και η άποψη που έχουν καταθέσει γι’ αυτούς οι συνυπηρετούντες εκπαιδευτικοί, σε πρόσφατη συνεδρίασή τους και η οποία καταχωρίσθηκε σε πρακτικά και παραδόθηκε στα χέρια του των μελών των συμβουλίων που θα τους «εξετάσουν» (ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ).

Οι εκπαιδευτικοί που συνυπηρέτησαν με τους υποψήφιους εξέφρασαν ανώνυμα την άποψή τους γι’ αυτούς γραπτώς, όσον αφορά στα προσόντα τους, στην προσωπικότητα και στις δεξιότητές τους. Όταν ολοκληρωθούν οι συνεντεύξεις και μετά την κύρωση των τελικών ενιαίων αξιολογικών πινάκων από τον οικείο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης αναρτούν στην ιστοσελίδα τους πίνακα με τις προς πλήρωση σχολικές μονάδες και εργαστηριακά κέντρα. Ταυτόχρονα καλούν τους υποψηφίους να υποβάλουν δήλωση προτίμησης εντός της επόμενης ημέρας από την ανάρτηση των αξιολογικών πινάκων.

ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass