ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ «e-epal»

Δηλώσεις προτίμησης μαθητών στα ΕΠΑ.Λ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2017 16:27

«Aνοιξε» χθες, η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής δηλώσεων προτίμησης, μαθητών στα Επαγγελματικά Λύκεια (e-epal), στην ηλεκτρονική σελίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Θα παραμείνει σε λειτουργία έως και την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017. Οι μαθητές/μαθήτριες που υπέβαλαν Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ. μπορούν να ενημερώνονται σχετικά με το αποτέλεσμα του αιτήματός τους με δύο τρόπους:

Με ηλεκτρονικό μήνυμα (αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση – email που καταχωρήθηκε κατά την υποβολή της Ηλεκτρονικής Δήλωσης Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ.) ή μέσω της σελίδας e-epal.minedu.gov.gr Το αποτέλεσμα της Ηλεκτρονικής Δήλωσης Προτίμησης είτε είναι θετικό όποτε ο ενδιαφερόμενος καλείται να προσέλθει άμεσα στο σχολείο που επιλέχτηκε, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή του, είτε είναι αρνητικό όποτε ο ενδιαφερόμενος καλείται να επικοινωνήσει άμεσα με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκει, προκειμένου να διερευνηθεί εκ νέου η δυνατότητα εγγραφής του. Έτσι το αποτέλεσμα ενός αιτήματος μπορεί να έχει μια από τις παρακάτω μορφές:

-«Η αίτησή σας ικανοποιήθηκε. Έχετε επιλεγεί για να εγγραφείτε… Παρακαλώ να προσέλθετε άμεσα στο σχολείο για να προχωρήσει η διαδικασία εγγραφής σας σε αυτό, επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

«Η αίτησή σας δεν ήταν δυνατό να ικανοποιηθεί. Παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα τηλεφωνικά με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία ανήκετε, προκειμένου να διερευνηθεί εκ νέου η δυνατότητα εγγραφής σας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass