ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ

Αιτήσεις απόσπασης εκπαιδευτικών

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2017 16:16

Αιτήσεις για αποσπάσεις εκπαιδευτικών όλων των κλάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας εντός ΠΥΣΠΕ Λάρισας για το διδακτικό έτος 2017-2018 θα πραγματοποιηθούν από 3 ως 31 Ιουλίου.


Σε ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «καλεί τους εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων του ΠΥΣΠΕ Λάρισας που επιθυμούν να αποσπαστούν εντός του ΠΥΣΠΕ Λάρισας (είτε από Γενική Αγωγή σε Γενική Αγωγή είτε από Ειδική Αγωγή σε Ειδική Αγωγή) να υποβάλουν αίτηση απόσπασης στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, από τη Δευτέρα 03-7-2017 μέχρι τη Δευτέρα 31-7-2017, προκειμένου να ξεκινήσει η επεξεργασία των μορίων από τη Διεύθυνση. Υπενθυμίζουμε ότι οι αιτήσεις απόσπασης από σχολεία Γενικής Εκπαίδευσης σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε.-Τ.Ε. της ίδιας περιοχής μετάθεσης υπεβλήθησαν σύμφωνα με την αριθμ. 75306/Ε2/08-05-2017 (ΑΔΑ: 900Ω4653ΠΣ-ΧΡΕ) εγκύκλιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ.
Η δήλωση σχολικών μονάδων είναι προαιρετική μιας και δεν έχουν γνωστοποιηθεί τα λειτουργικά κενά. Με την ανακοίνωσή τους θα προηγηθεί η διαδικασία τοποθέτησης των λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών και στη συνέχεια στα εναπομείναντα κενά, θα δοθεί νέα προθεσμία για την υποβολή δήλωσης σχολικών μονάδων.
Οι αιτήσεις πρέπει να είναι ευανάγνωστες και χωρίς διορθώσεις, πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα πρόσφατα (τελευταίου τριμήνου) δικαιολογητικά που αφορούν στα μοριοδοτούμενα κριτήρια και θα υποβάλλονται στη Διεύθυνση Π.Ε. Λάρισας (Μητρώο Δασκάλων και Νηπιαγωγών-Ειδικοτήτων αντίστοιχα), από τους ενδιαφερόμενους ή από εξουσιοδοτημένα από αυτούς άτομα, διαφορετικά δεν θα γίνονται δεκτές. Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά είναι δυνατό να αποστέλλονται και με fax στο 2410530150 ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση dipelar@sch.gr (μετά από τηλεφωνική επικοινωνία για επιβεβαίωση λήψης)».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass