ΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ 9ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Βραβείο για δημιουργία κατά του καπνίσματος

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2017 16:57

Μαθήτριες του 9ου Γυμνασίου Λάρισας απέσπασαν το 1ο Πανελλήνιο Βραβείο Γυμνασίων στον πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.


Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στο πλαίσιο των δράσεών της, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διακοπής του Καπνίσματος (31η Μαΐου 2017), οργάνωσε διαγωνισμό και έκθεση ζωγραφικής/σκίτσου, με έργα μαθητών σχολείων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της χώρας. Στον διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «το κάπνισμα και τις βλαπτικές συνέπειές του όχι μόνο στους ενεργούς καπνιστές αλλά και στους παθητικούς καπνιστές» έλαβαν μέρος οι μαθήτριες του σχολείου 9ου Γυμνασίου Λάρισας, Άρτεμις Πιτσαρή, Στρούλια Άννα (Γ’ τάξη) και Κατσικά Μαριαλένα (Β’ τάξη), με την υποστήριξη της εκπαιδευτικού Καλλιτεχνικών του σχολείου κ. Χαλκιά Παρασκευής και απέσπασαν το 1ο Πανελλήνιο Βραβείο στην κατηγορία των Γυμνασίων, το οποίο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο για τις μαθήτριες και βραβείο συμμετοχής για το σχολείο. Επισημαίνεται ότι βραβεύτηκαν τα τρία καλύτερα έργα για κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης, δηλαδή υπήρχε μόνο πρώτο βραβείο για κάθε βαθμίδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass