ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ 1ου ΣΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Απέδειξαν πως «ποτέ δεν είναι αργά»

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2017 22:12

Θέλει τόλμη να επιστρέψεις από εκεί που σταμάτησες το σχολείο, ενήλικας πλέον με οικογένεια και υποχρεώσεις… Θέλει τόλμη να γυρίσεις στα θρανία και να πάρεις τα εφόδια της γνώσης, που για κάποιο λόγο δεν κατάφερες να την κατακτήσεις πριν χρόνια.

Αυτή την τόλμη έδειξαν χθες οι εκπαιδευόμενοι του 1ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας, που αποτελούν το παράδειγμα της έκφρασης πως ποτέ δεν είναι αργά! Ανέβηκαν στη σκηνή του αμφιθεάτρου της ΔΕΥΑΛ και έδειξαν τη δουλειά τους, παρουσίασαν ότι διδάχθηκαν σε μια …δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Ειδικότερα χθες πραγματοποιήθηκε ημερίδα ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας με την παρουσίαση των σχεδίων δράσης των εκπαιδευομένων του 1ου ΣΔΕ Λάρισας, και η τελετή αποφοίτησής τους.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε τις εξής παρουσιάσεις: «Στερεομετρία: Από τα Πρίσματα στα Πλατωνικά Στερεά» με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Βασίλη Παπαγεωργίου, «Από την εξερεύνηση των αναμνήσεων στη δημιουργία της ιστορίας» με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Τάσο Μάτο, «Διερευνώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Γιώργο Ραφτούλη, «Γυναίκες και τέχνη» με υπεύθυνες καθηγήτριες τις κ. Βασιλική Γώγου και Ιωάννα Λειβαδίτου, «Το ημερολόγιο μιας εκπαιδευομένης». «Μια μικρή ιστορία…», από τον διευθυντή του σχολείου κ. Μαργαρίτη Ντούμο και «Το δικό μου ΣΔΕ αυτά τα δύο χρόνια. Σκέψεις, εμπειρίες, συναισθήματα των τελειοφοίτων εκπαιδευομένων». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε απονομή απολυτηρίων στους αποφοίτους της σχολικής χρονιάς 2016-2017 και απονομή αξιολογήσεων Α’ Επιπέδου.

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass