ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Πληρώνονται οι μαθητές της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Λάρισας

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2017 19:21

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πληρωθούν οι μαθητές της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ της Λάρισας και θα λάβουν την επιδότηση για το τρίμηνο Ιανουάριο-Φεβρουάριο-Μάρτιο 2017.


Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Λάρισας: «στις 28/7/2017 εκδόθηκε η εγκύκλιος σχετικά με την “επιδότηση της πρακτικής άσκησης μαθητών των ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ, του Ν. 3475/2006, που θα απασχοληθούν στο Δημόσιο, σε φορείς του Δημόσιου Τομέα, σε επιχειρήσεις Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ή εκμεταλλεύσεις, σε συνεταιρισμούς σε σωματεία κ.τ.λ. το έτος 2017”. Οι διαδικασίες για την πληρωμή των μαθητών κινήθηκαν άμεσα.
Οι Μαθητές της ΕΠΑΣ Μαθητείας Λάρισας θα λάβουν την επιδότηση για το τρίμηνο Ιανουάριο-Φεβρουάριο-Μάρτιο 2017 μέσα στην επόμενη βδομάδα.
Είναι γεγονός ότι οι μαθητές μας, εκτός από τις γνώσεις και την εμπειρία, που παίρνουν με την είσοδό τους στην αγορά εργασίας, πράγμα που διασφαλίζουν οι ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ, ασφαλίζονται και πληρώνονται 6,12 ευρώ από τον εργοδότη και 11 ευρώ από τον ΟΑΕΔ δηλαδή σύνολο 17,12  ευρώ την ημέρα, που τους δίνει τη δυνατότητα να ζουν βοηθώντας συχνά και τις οικογένειές τους, γι’ αυτό ζητάμε συγγνώμη από τις τελευταίες για την καθυστέρηση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass