ΣΤΟ 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Υιοθέτησαν» πρωτάκια

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2017 19:19

Σε κλίμα χαράς και συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε στο 7ο Δημοτικό Σχολείο η δράση «Υιοθετήστε ένα πρωτάκι» με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων του σχολείου και την υποστήριξη των εκπαιδευτικών των δύο τάξεων (Α’ και ΣΤ’).

Πρόκειται για τον θεσμό «υιοθέτησε ένα πρωτάκι» που εφαρμόζεται σε αρκετά σχολεία της χώρας με πρωτοβουλία εκπαιδευτικών, διευθυντών και Συλλόγων Γονέων οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έχουν στα χέρια τους το καλύτερο «αντίδοτο» στον σχολικό εκφοβισμό.

Συμμετέχουν δύο τάξεις, η Α’ και η Στ’ Δημοτικού. Κάθε «εκτάκι» «υιοθετεί» στην αρχή της χρονιάς ένα πρωτάκι, αναλαμβάνοντας να το προστατεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, να το συμβουλεύει, να το βοηθάει, να το υποστηρίζει δημιουργώντας γύρω του ένα «δίχτυ ασφαλείας».

Στη φετινή εκδήλωση μοιράστηκαν δώρα καλωσορίσματος στους μαθητές της Α’ τάξης από τον Σύλλογο Γονέων, ζαχαρωτά από τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης και μπαλόνια από τους εκπαιδευτικούς της ΣΤ’ τάξης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κάθε μαθητής της ΣΤ’ τάξης «έπαιρνε» υπό την προστασία του έναν μαθητή της Α’ τάξης.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με παιχνίδια γνωριμίας στο προαύλιο του σχολείου των μαθητών των δύο τάξεων.

Ο Σύλλογος Γονέων καθώς και οι εκπαιδευτικοί δεσμεύτηκαν να οργανώσουν και να υποστηρίξουν κι άλλες κοινές δράσεις ενθαρρύνοντας και συμβάλλοντας στην επιτυχία της τριετούς αυτής δράσης του σχολείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass