ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ

Συνεργασία του ΤΕΙ Θεσσαλίας με Κινέζικο Πανεπιστήμιο

*Για ανταλλαγές προσωπικού, φοιτητών και ερευνητικά προγράμματα

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2018 22:14
Η αντιπροσωπία του Πανεπιστημίου Zhejiang Wanli της Κίνας με τον πρύτανη του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Ξενοφών Σπηλιώτη και τον κοσμήτορα της Σχολής Τεχνολόγων Γεωπονίας κ. Ανάργυρο Μουλά Η αντιπροσωπία του Πανεπιστημίου Zhejiang Wanli της Κίνας με τον πρύτανη του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Ξενοφών Σπηλιώτη και τον κοσμήτορα της Σχολής Τεχνολόγων Γεωπονίας κ. Ανάργυρο Μουλά

Το ΤΕΙ Θεσσαλίας επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου Zhejiang Wanli της Κίνας στο πλαίσιο συμφωνίας μεταξύ των δύο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, για εκπαιδευτικές και ερευνητικές ανταλλαγές και για την παρακολούθηση σύντομου εκπαιδευτικού προγράμματος στη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, με την επιστημονική ευθύνη του κοσμήτορα καθηγητή Ανάργυρου Μουλά. Της αντιπροσωπείας ηγείτο η αντιπρόεδρος του Πανεπιστημίου κ. Guoying Qian.

Το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας στο πλαίσιο της πολιτικής του για το άνοιγμα συνεργασιών με διεθνή πανεπιστήμια, προχώρησε στην υπογραφή προγραμματικών συνεργασιών μεταξύ των δύο Ιδρυμάτων.

Συγκεκριμένα η καθηγήτρια κ. Guoying Qian και ο αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Μιχάλης Βραχνάκης συνυπέγραψαν α) Συμφωνία Συνεργασίας και β) Πρόγραμμα Ανταλλαγής Φοιτητών.

Τέθηκαν επίσης οι βάσεις για περαιτέρω διεύρυνση της συνεργασίας, όπως η έλευση φοιτητών του Πανεπιστημίου Zhejiang Wanli, για εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας, ιστορίας και πολιτισμού, μέσω της λειτουργίας θερινών σχολείων - δράσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τουρισμού από την Κίνα και στην προώθηση τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών προς την Κινεζική αγορά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass