ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΙ/Θ

Τρίτος τομέας: Προγράμματα και πηγές χρηματοδότησής τους

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2018 16:18

Στο πλαίσιο του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση και Διαχείριση Έργων του ΤΕΙ/Θ, διοργανώνεται σήμερα Παρασκευή, σεμιναριακή διάλεξη με καλεσμένο ομιλητή τον κ. Ξενοφώντα Κάππα, γενικό διευθυντή του Captain Vassilis Foundation, με θέμα: "Πηγές χρηματοδότησης και διαχείριση έργων και προγραμμάτων στον Τρίτο τομέα". Ώρα έναρξης 19:10.

Ο κ. Κάππας ξεκίνησε με σπουδές στη Διοικητική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο του Glamorgan και τα μεταπτυχιακά του είναι πάνω στις Ισπανοαμερικανές Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο της Salamanca και στις Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Exeter. Είναι ενεργό μέλος πολλών οργανώσεων του Τρίτου τομέα και αυτή την περίοδο συμμετέχει στο συμβούλιο του ελληνικού τμήματος των Γιατρών χωρίς Σύνορα και του WWF. Από το 2000 εργάστηκε σε διάφορες θέσεις τόσο του ιδιωτικού όσο και του Τρίτου τομέα, ενώ έχει δημοσιεύσει σε έγκριτα περιοδικά εργασίες του εστιασμένες σε θέματα περιβάλλοντος.

Η πολυετής πείρα του έχει να προσφέρουν πολλά τόσο στους μεταπτυχιακούς φοιτητές μας, όσο και σε όλους όσοι ασχολούνται με έργα σε τομείς πέραν των κλασικών (κατασκευές, πληροφορική) της διαχείρισης έργων.

Η διάλεξη με ώρα έναρξης στις 7.10 μ.μ., θα δοθεί στο κτίριο της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ/Θ (1ος όροφος, αίθουσα 6).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass