Σεμινάριο-προετοιμασία για τα Μαθηματικά

* Από τη Μαθηματική Εταιρεία για υποψήφιους στις πανελλαδικές

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2018 21:29

Δεκάδες μαθητές της Γ' Λυκείου, που σε σχεδόν έναν μήνα θα καθίσουν στα θρανία για να γράψουν Πανελλαδικές Εξετάσεις, βρέθηκαν προχθές απόγευμα Σαββάτου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λάρισας για να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο του παραρτήματος Λάρισας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, με θέμα: «Μαθηματικά Προσανατολισμού Γ΄ Λυκείου και Πανελλαδικές Εξετάσεις».

Δύο διακεκριμένοι ομιλητές, ο σχολικός σύμβουλος Μαθηματικών κ. Θωμαΐδης Ιωάννης (Phd) και ο μαθηματικός – συγγραφέας κ. Γεώργιος Μαυρίδης ανέπτυξαν έναν γόνιμο διάλογο με τους μαθητές που κράτησε πάνω από τρεις ώρες, απαντώντας σε καίρια ερωτήματα των υποψηφίων. Οι ομιλητές προσέγγισαν ένα ευρύτατο φάσμα θεμάτων που απασχολούν τους συναδέλφους μαθηματικούς και τους μαθητές, πριν τη διεξαγωγή και των φετινών εξετάσεων, για τις οποίες η προετοιμασία και εργασία όλων βρίσκονται στην τελική ευθεία. Ο κ. Θωμαΐδης μίλησε για τα «Απροσδόκητα Μαθηματικά Λάθη στις Πανελλαδικές Εξετάσεις» και ο κ. Μαυρίδης αναφέρθηκε στην "Διδασκαλία των Μαθηματικών στη Γ΄ Λυκείου". Το σεμινάριο παρακολούθησαν καθηγητές Μαθηματικών δημόσιου, ιδιωτικού τομέα και μαθητές Γ΄ Λυκείου Θετικού Προσανατολισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass