Η Πανσπουδαστική ανεβάζει ταχύτητα

* ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2018 15:54

Οι εκλεγμένοι με την Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας, παραχώρησαν χθες το πρωί στο κεντρικό διάδρομο του ΤΕΙ Θεσσαλίας, συνέντευξη Τύπου όπου έκαναν την αποτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Οι φοιτητές ευχαρίστησαν τους σπουδαστές της Λάρισας που συμμετείχαν στις εκλογές των Συλλόγων του ΤΕΙ και του Πανεπιστημίου ενισχύοντας με την ψήφο τους τα ψηφοδέλτια της Πανσπουδαστικής ΚΣ. «Η Πανσπουδαστική ΚΣ αναδείχτηκε 2η δύναμη στα ΑΕΙ και με υψηλά ποσοστά στα ΤΕΙ. Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλία η Πανσπουδαστική ΚΣ έχει ανεβασμένα ποσοστά σε σχέση με τα περσινά και στο Πανεπιστήμιο ως πρώτη δύναμη με ποσοστό 29,36% αλλά και στο ΤΕΙ με ποσοστό 33,26%. Σε μια σειρά από Συλλόγους διαμορφώνεται μια δυναμική που το επόμενο διάστημα θα παίξει ρόλο στην αλλαγή των συσχετισμών μέσα στο φοιτητικό κίνημα» σημείωσαν χαρακτηριστικά. Παράλληλα, αναφέρθηκαν και στη μεγάλη αποχή σημειώνοντας: «Δεν κλείνουμε τα μάτια στην αποχή που καταγράφεται. Απευθύνουμε κάλεσμα αγώνα στους φοιτητές που απείχαν, να βγάλουν συμπέρασμα από τη στάση της ΔΑΠ, από την προσπάθειά της να διαλύσει το φοιτητικό κίνημα. Όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας».

Επιπλέον, εκτενή αναφορά έκαναν στα επεισόδια που έγιναν με στελέχη της παράταξης ΔΑΠ την ημέρα των εκλογών, αναφέροντας τα εξής: «Οι προσπάθειες της ΔΑΠ να διαλύσει ακόμα περισσότερο τις διαδικασίες των συλλόγων έπεσαν στο κενό. Πήραν την πρώτη απάντηση. Στη συνέχεια μπορούμε να απαντήσουμε καλύτερα σε αυτούς τους σχεδιασμούς, δυναμώνοντας και μαζικοποιώντας τους συλλόγους μας, διεκδικώντας τα σύγχρονα δικαιώματά μας, κόντρα στο πανεπιστήμιο – επιχείρηση που όλες οι δυνάμεις του συστήματος προωθούν. Είναι ώρα να γυρίσουμε την πλάτη στους «πουθενάδες» που τόσα χρόνια έχουν συμβάλει στη διάλυση του σπουδαστικού κινήματος και των συλλόγων. Ισχυροποιούμε το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, τη δύναμη του φοιτητικού κινήματος που αναγνωρίζεται από πλατιά τμήματα φοιτητών ως η μόνη συσπείρωση που συγκρούεται με τη σημερινή κατάσταση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass