Aγιασμός για την «Κατασκήνωση στην Πόλη»

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2018 16:08

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε χθες η πρώτη μέρα στην «Κατασκήνωση στην Πόλη», το πετυχημένο πρόγραμμα του Δήμου Λαρισαίων που λειτουργεί για 4η συνεχόμενη χρονιά. Νωρίς το πρωί, 950 περίπου χαρούμενα παιδιά και παιδαγωγοί παρουσιάστηκαν σε όλες τις δομές της κατασκήνωσης για να ενταχθούν και να παρακολουθήσουν τις δράσεις και τα πρωτότυπα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά δρώμενα που έχουν σχεδιαστεί για όλη την Α’ κατασκηνωτική περίοδο.


Πολύτιμοι αρωγοί σε όλο αυτό το εγχείρημα είναι οι συνεργαζόμενοι φορείς της πόλης, που υποστηρίζουν τη λειτουργία της κατασκήνωσης και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα από την πρώτη μέρα, για να ενισχύσουν και να διαφοροποιήσουν με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο το φετινό πρόγραμμα.
Στον αγιασμό παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημ. Δεληγιάννης και η προϊσταμένη Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων Σταυρούλα Μπαξεβάνου, που ευχήθηκαν καλή κατασκηνωτική περίοδο και μοίρασαν καπέλα στα παιδιά παίζοντας μαζί τους. Η Α΄ Κατασκηνωτική περίοδος ολοκληρώνεται στις 13 Ιουλίου και ακολουθούν η Β΄ Κατασκηνωτική περίοδος από 16 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου και η Γ’ Κατασκηνωτική περίοδος από 16 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass