Τέσσερα μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην Αυτοδιοίκηση

ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2018 18:22

Τέσσερα αυτοδύναμα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών, ενέκρινε το Υπουργείο Παιδείας, για να υλοποιηθούν από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας, το χειμερινό εξάμηνο 2018-2019.


Συγκεκριμένα, είναι τα εξής:
-Διοίκηση Έργων και Προγραμμάτων.
-Διοίκηση Επιχειρήσεων – ΜΒΑ, με τρεις ειδικεύσεις: α) -Χρηματοοικονομική Διοίκηση και Λογιστική, β) Μάρκετινγκ, και γ) -Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης.
-Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων.
-Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Οι υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές/τριες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας έως τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018.
Τα έντυπα των αιτήσεων και τα προγράμματα σπουδών των νέων ΠΜΣ είναι διαθέσιμα στους εξής συνδέσμους:
http://de.teithessaly.gr/master, http://mba.teilar.gr/, http://eduma.teilar.gr/ και http://de.teithessaly.gr/story/el-GR/410/Μεταπτυχιακά.html.
Η επανίδρυση και λειτουργία των παραπάνω Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Λάρισα θα συμβάλει θετικά στο πεδίο της έρευνας και μελέτης των προβλημάτων και των εξελίξεων στο ευρύτερο τομέα της Διοίκησης και Οικονομίας.
Παράλληλα, αναμένεται να συνεισφέρει τα μέγιστα στην οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική ανάπτυξη της γεωγραφικής περιοχής της Κεντρικής Ελλάδος, αλλά και σε εθνικό επίπεδο στο πλαίσιο μιας εκσυγχρονισμένης οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής, ως μηχανισμός γνώσεων σε μια κοινωνία, όπου η ανάγκη για συνεχή προσαρμογή του κάθε πολίτη στα νέα δεδομένα είναι απαραίτητη.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ
Το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, το τρίτο μεγαλύτερο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της χώρας, στην 40χρονη πορεία του, κατόρθωσε μέσα από μια δυναμική πορεία ανάπτυξης να καταξιωθεί στη συνείδηση της σπουδάζουσας νεολαίας και της ελληνικής κοινωνίας.
Έχοντας θέσει ως στρατηγικό στόχο τόσο τη συνεχή ποιοτική βελτίωση των προγραμμάτων σπουδών και των παρεχομένων εκπαιδευτικών υπηρεσιών όσο και την προαγωγή της γνώσης, ξεκίνησε το 2004 τη διοργάνωση μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών με τη συνεργασία του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Πανεπιστημίου της Μεγάλης Βρετανίας.
Τον Σεπτέμβριο του 2010 το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων προχώρησε με επιτυχία στη λειτουργία του πρώτου αυτοδύναμου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στο ΤΕΙ Θεσσαλίας στη «Διοίκηση και Διαχείριση Έργων και Προγραμμάτων».
Το εαρινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2015–2016 ξεκίνησε με επιτυχία η λειτουργία του αυτοδύναμου ΠΜΣ στην Διοίκηση Επιχειρήσεων «MBA» με πέντε κατευθύνσεις και το 2016 ξεκίνησε να λειτουργεί το ΠΜΣ στην Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass