Εντυπωσίασαν οι εργασίες των Λαρισαίων μαθητών

ΣΤΟ 12ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2023 17:20

Ελπίδες και προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον γέννησε η παρουσίαση των εντυπωσιακών εργασιών των μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν στο 12ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας.

Περισσότεροι από 900 μαθητές και μαθήτριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο, Σχολεία 2ης Ευκαιρίας, κ.λπ.), συνοδευόμενοι από 100 και πλέον εκπαιδευτικούς σχολείων της Λάρισας, της Καρδίτσας, της Θεσσαλονίκης, της Λαμίας και της Ημαθίας, ξεδίπλωσαν τις ψηφιακές δεξιότητες και τη δημιουργικότητά τους και παρουσίασαν -ενώπιων των συμμαθητών/-τριών τους, των γονέων και των εκπαιδευτικών τους- τα ψηφιακά έργα που δημιούργησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, υπό την επίβλεψη και παιδαγωγική καθοδήγηση των εκπαιδευτικών. Εργαζόμενοι μεθοδικά και συστηματικά, με τις γνώσεις και τις ικανότητές τους, οι μαθητές/-τριες των σχολείων της πόλης μας, εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους και τις παρευρισκόμενες. Το χαμόγελο, ζωγραφισμένο στα λαμπερά τους πρόσωπα, αποτέλεσε την καλύτερη ανταμοιβή για γονείς και εκπαιδευτικούς, ενώ παράλληλα απέδειξε πως με σκληρή δουλειά, αγάπη και μεράκι, το μέλλον μπορεί να προδιαγράφεται ευοίωνο...
Κατά τον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής δρ Δημήτρης Κολοκοτρώνης απηύθυνε τις θερμότατες ευχαριστίες του σε όσους/-ες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, και πιο συγκεκριμένα, στον αντιδήμαρχο Διοίκησης, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, δρ. Δημήτριο Δεληγιάννη, στην περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, κ. Ζιάκα Βασιλική, στον διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, κ. Ζέρβα Νικόλαο, στη διευθύντρια Α/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, κ. Καραγιώργου Αικατερίνη, και στη σύμβουλο Εκπαίδευσης, κ. Ελένη Ξυνοπούλου, για την υποστήριξη και τη συνεργασία τους, στη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών του Μουσικού Σχολείου Λάρισας που για 12η συνεχή χρονιά μεριμνούν για την άρτια διεξαγωγή του Φεστιβάλ, στους Συμβούλους Εκπαίδευσης, τους/τις διευθυντές/-τριες των σχολείων, στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, σε όλα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής που προσέφεραν εθελοντικά και με χαρά τις υπηρεσίες τους, στους γονείς, σε όποιους άλλους παρευρέθησαν στην εκδήλωση, αλλά κυρίως στους μαθητές και στις μαθήτριες από το Νηπιαγωγείο έως το Λύκειο, στους/στις οποίους/-ες, όπως χαρακτηριστικά επισημάνθηκε, το μέλλον -δικαιωματικά- τους ανήκει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass