Πρώτο βραβείο για το ΕΕΕΕΚ Λάρισας

ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2023 16:30

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου, η Τελετή Βράβευσης του Μαθητικού Διαγωνισμού Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Κάν’ το ν’ ακουστεί 2023», με τίτλο «Η νέα γενιά για την Ειρήνη – Youth for Peace», του μοναδικού μαθητικού μουσικού και ραδιοφωνικού διαγωνισμού σε Ελλάδα και Κύπρο, που συνδιοργανώθηκε για 9η χρονιά από το European School Radio, την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του ΥΠΑΙΘ, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του ΥΠΑΝ και το ΕΚΟΜΕ. Στον διαγωνισμό απέστειλαν συνολικά 391 συμμετοχές από Ελλάδα, Κύπρο, Κροατία και Ισπανία.


Ομάδα εκπαιδευτικών και μαθητών/-τριών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Λάρισας συμμετείχε στον διαγωνισμό με το τραγούδι «ΠΕΣ ΜΟΥ», όπου απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία των Ειδικών Σχολείων. Η ομάδα, αποτελούμενη από τους: Χαρίτο Χαράλαμπο, Βαρβούτη Κατερίνα, Βαρδάκα Μαρίνα, Τσούρμα Νικολέτα και Γουργιώτη Κλεονίκη, μαζί με τους μαθητές: Π. Τσ., Αρ. Β., Μ. Μαγ., Μ. Αργ., Αλ. Δ., εργάστηκαν συστηματικά κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή μουσικής Χαρίτου Χαράλαμπου, ο οποίος συνέθεσε το τραγούδι «ΠΕΣ ΜΟΥ». Στόχοι της δράσης, η οποία εντάχθηκε στις διαδικασίες Συλλογικού Προγραμματισμού εσωτερικής - εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2022 - 2023 ήταν η καλλιέργεια και ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης, αυτενέργειας, αλληλεπίδρασης και εξωστρέφειας κι η ενίσχυση δεξιοτήτων και συμπερίληψης των μαθητών/-τριών.
Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Λάρισας συγχαίρουν τους/τις συμμετέχοντες/-ουσες για την επιτυχία τους και εύχονται να είναι πάντα δημιουργικοί και το τραγούδι τους να είναι καλοτάξιδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass