Ενημέρωση μαθητών για οδική ασφάλεια

ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΟΝΝΩΝ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2023 13:58

Στο Δημοτικό Σχολείο Γόννων, με μια επιτυχημένη εκδήλωση που διοργανώθηκε με την παρουσία της Τροχαίας, ο αστυνομικός υποδιευθυντής Πρόδρομος Χαρισμανίδης και η αρχιφύλακας, Ιωάννα Γκανέτσα ενημέρωσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των τάξεων για τα θέματα οδικής ασφάλειας, προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις και πρακτικές συμβουλές για την ασφαλή κυκλοφορία τους στην κωμόπολη των Γόννων.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τη σημασία της τήρησης των κανόνων οδικής ασφάλειας, την ανάγκη χρήσης προστατευτικών κρανών και ζωνών ασφαλείας, καθώς και την αποφυγή ανεύθυνης συμπεριφοράς κατά την οδήγηση ποδηλάτου ή ως πεζοί. Επιπλέον, είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν τις επιπτώσεις της παραβίασης των κανόνων οδικής ασφάλειας και τις διαδικασίες που εφαρμόζονται σε περίπτωση παραβάσεων. Το Δημοτικό Σχολείο Γόννων εκφράζει δημοσίως τις ειλικρινείς ευχαριστίες του προς τον κ. Πρόδρομο Χαρισμανίδη και την κ. Ιωάννα Γκανέτσα για την εξαιρετική ενημέρωση και την πολύτιμη εμπειρία που μοιράστηκαν με τους μαθητές και τις μαθήτριες. Όπως σημειώνεται από το σχολείο, «η παρουσία τους και η διαδραστική προσέγγιση του θέματος δημιούργησε μια θετική επίδραση στους μαθητές και τις μαθήτριες, ενθαρρύνοντάς τους/τες να αναλογιστούν την προσωπική τους συμπεριφορά και να γίνουν υπεύθυνοι οδηγοί στο μέλλον. Στη συνέχεια της εκδήλωσης, οι μαθητές και οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν ένα περιπολικό από κοντά και να συζητήσουν με τους αξιωματικούς για την αστυνομική εργασία και τη σημασία της συνεργασίας με την κοινότητα. Η διευθύντρια του σχολείου Αποστολίνα Σαΐτη ευχαριστεί θερμά την Τροχαία για την εκπληκτική ευκαιρία που προσέφερε στους μαθητές και τις μαθήτριες, ώστε να κατανοήσουν τη σημασία της οδικής ασφάλειας, καθώς η ενημέρωση που παρασχέθηκε συμβάλλει στη δημιουργία υπεύθυνων πολιτών και οδηγών για το μέλλον. Η συνεργασία με την Τροχαία θα συνεχιστεί, προσφέροντας περισσότερες ευκαιρίες για την εκπαίδευση των μαθητών/-τριών μας σχετικά με την οδική ασφάλεια και την ανάπτυξη της υπευθυνότητάς τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass