Θερινό πανεπιστήμιο στη Λάρισα

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2013 21:55 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:33
Μετά τους κύκλους σπουδών στη Λάρισα με τις ενότητες «Νεότερη Ιστορία», «Νομική» και «Ψυχολογία» ο κύκλος του Θερινού Ελεύθερου Πανεπιστημίου ξεκινάει στις 15 Ιουνίου ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουλίου με το τμήμα Διακόσμησης (Design).
Αναλυτικά στο τμήμα της Διακόσμησης θα λειτουργήσουν δύο Ενότητες : «My Home λύσεις για μη ειδικούς». Το σεμινάριο αποτελείται από 7 ενότητες των 4 ωρών (συνολικά 28 ώρες) και θα πραγματοποιείτε σε ημέρες και ώρες που θα συμφωνηθούν με τους ενδιαφερόμενους. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα ενημερωθούν για τη διακόσμηση ενός χώρου και ιδιαίτερα ενός σπιτιού. Περιλαμβάνει πολλές επιλογές, που δεν είναι εύκολο να γίνουν από κάποιον μη ειδικό, έστω και αν αφορούν το δικό του σπίτι. Σκοπός του σεμιναρίου, είναι να μάθουν οι συμμετέχοντες να παρατηρούν, να σκέπτονται, να ξεκαθαρίζουν τις ιδέες και τις προτιμήσεις τους και να ακολουθούν βασικούς κανόνες εργονομίας και αισθητικής, ώστε να συμβάλλουν θετικά στην αναβάθμιση του χώρου τους.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ανθρώπους, μη ειδικούς, που αγαπούν, ενδιαφέρονται και ασχολούνται με τον χώρο τους προσωπικά. Η συμμετοχή στο σεμινάριο ανέρχεται στα 150€, ενώ Άνεργοι, ΑμεΑ, Πολύτεκνοι, Φοιτητές και Σπουδαστές του Ελεύθερου Πανεπιστημίου στα 120€
«Styling Εκδηλώσεων» (πάρτι, γάμος, βάπτιση κ.λπ.): Το σεμινάριο αποτελείται από 8 ενότητες σε σύνολο 16 ωρών και απευθύνεται σε όσους θέλουν να δώσουν έναν προσωπικό χαρακτήρα σε κάποια εκδήλωση που πρόκειται να διοργανώσουν, ενώ έχει κυρίως πρακτικό μέρος και ένα μικρό μέρος θεωρητικό. Ο συμμετέχων στο τελευταίο μάθημα θα παρουσιάσει την δική του ιδέα σε μια ολοκληρωμένη πρόταση στολισμού για κάποια εκδήλωση. Το σεμινάριο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο στη δημιουργία μιας πρότασης διακόσμησης και στολισμού με ιδιαίτερο χαρακτήρα και αρκετά οικονομική όσο και στην σωστή ενημέρωση του συμμετέχοντα, ώστε να μπορεί να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε δουλειά σωστά, στιλιστικά και χρωματικά! Η συμμετοχή στο σεμινάριο ανέρχεται στα: 60€, ενώ Άνεργοι, ΑμεΑ, Πολύτεκνοι, Φοιτητές, Σπουδαστές ΕΛ.ΠΑ., 40€
Στο τμήμα Διακόσμησης τον συντονισμό και τις εισηγήσεις έχει αναλάβει η Πρόεδρος της Ένωσης Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδας και αντιπρόεδρος των «Πολιτών Εν Γνώσει» Μιμή Τσιφωντίδου. Οι εγγραφές διαρκούν έως 10 Ιουνίου και οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 18.30-20.30 στο Ισόγειο του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας (Κούμα 28), στο τηλέφωνο 6980218621 ή μέσω διαδικτύου να ενημερωθούν και να εγγραφούν στο www.politesengnosei.gr και στο Facebook:/politesengnosei σε συγκεκριμένη φόρμα που έχει αναρτηθεί.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass