ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Να καταψηφίσουν όλοι τον εκλογικό νόμο Τσίπρα

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2016 0:05

 

ΑΘΗΝΑ

Την αντίθεσή του στην πρόταση της κυβέρνησης για τον εκλογικό νόμο επανέλαβε ο Σταύρος Θεοδωράκης, καλώντας τα κόμματα της αντιπολίτευσης να την καταψηφίσουν.

Σε συνέντευξή του στον Σκάι, ο επικεφαλής του Ποταμιού εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός δεν σκοπεύει να κάνει εκλογές, υποστηρίζοντας πως ο Αλ.Τσίπρας έχει στόχο «κούτσα- κούτσα» να παραμείνει όσο το δυνατό περισσότερο στην εξουσία, για να δημιουργήσει τους δικούς του μηχανισμούς.

Ειδικά για τον εκλογικό νόμο, ο επικεφαλής του Ποταμιού χαρακτήρισε «λάθος» την πρόταση του πρωθυπουργού και απηύθυνε έκκληση προς τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης να σκεφτούν την πατρίδα και όχι τα συμφέροντα του χώρου τους.

«Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί και όχι να διαλυθεί. Συγκεκριμένος εκλογικός νόμος προϋποθέτει τη συμμετοχή 4-5 κομμάτων ή τη συνεργασία των δύο μεγάλων κομμάτων για να σχηματίσουν κυβέρνηση» είπε.

Παράλληλα, σημείωσε πως εκτός από την παράλληλη συζήτηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος, θα πρέπει να γίνει και συζήτηση για τον Αρμαγεδδώνα που πλήττει την κοινωνία.

Σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες, επανέλαβε πως δεν πρόκειται να μετακομίσει στο ψηφοδέλτιο κανενός άλλου κόμματος και πρότεινε να δημιουργηθεί ένας δυνατός τρίτος πόλος ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πρέπει να αφήσουμε πίσω την οργανωτική κουβέντα, είπε και πρότεινε να εκλεγεί από τον λαό, με πάνω από 200.000 ψήφους, αρχηγός που θα έχει καταθέσει την πλατφόρμα και στη συνέχεια να αναλάβει μέσω Συνεδρίου να οργανώσει έναν νέο φορέα. Οι άλλοι υποψήφιοι θα πρέπει να ακολουθήσουν και να στηρίξουν ή να αποσυρθούν από την πολιτική, ξεκαθάρισε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass