ΚΟΝΤΟΝΗΣ, ΤΟΣΚΑΣ:

Απόλυτη η προστασία της πρώτης κατοικίας

Δημοσίευση: 14 Νοε 2017 15:17

ΑΘΗΝΑ

Για την απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας διαβεβαιώνουν με κοινή δήλωσή τους, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και παράλληλα επισημαίνουν, ότι από δημοσιεύματα του Τύπου αποδεικνύεται, ότι οι πλειστηριασμοί

ακινήτων οι οποίοι ματαιώνονται, «δεν αφορούν στην πρώτη κατοικία και μάλιστα φτωχών και οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, αλλά ακριβώς το αντίθετο». Ακόμη αναφέρουν, ότι «η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να τεθεί σε αμφισβήτηση η σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος, για την οποία έχουν δαπανηθεί από τους φορολογούμενους πολίτες δισεκατομμύρια ευρώ, για τα παλάτια και τις βίλες των επωνύμων οφειλετών, τους οποίους προστατεύουν ομάδες με ιδιοτελή στόχευση».
Σε άλλο σημείο αναφέρουν, ότι αντιλαμβάνονται, πως αρκετοί από όσους συμμετέχουν στις ενέργειες που ματαιώνουν τους πλειστηριασμούς «να μην γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται. Είναι όμως ανεπίτρεπτο, στο όνομα της δήθεν προστασίας της λαϊκής κατοικίας, να απαλλάσσονται τελικώς εκείνοι που οδήγησαν το τραπεζικό σύστημα σε διαδοχικές ανακεφαλαιοποιήσεις». Τέλος σημειώνουν, ότι οι «νομοθετικές ρυθμίσεις και τα αστυνομικά μέτρα που πρόσφατα εξαγγέλθηκαν υλοποιούνται άμεσα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass