Η Βούλα Κεχαγιά νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

*Δώρισαν άλογο στον Κασσελάκη στη «γιορτή μανταρινιού» στην Αργολίδα

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2024 7:11

ΑΘΗΝΑ
Με ένα βίντεο στο Facebook, ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε ότι η Βούλα Κεχαγιά αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στο νέο κύκλο που αρχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Θεοδώρα Αυγέρη και η Βούλα Κεχαγιά θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα μας. Η Δώρα Αυγέρη εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ άρτια σε μια δύσκολη περίοδο για το κόμμα μας. Ως σύμβουλός μου κοινωνικής διασύνδεσης θα συνεχίσει να με εκπροσωπεί μέσα στην κοινωνία, εκεί από όπου ξεκίνησε. Η Βούλα Κεχαγιά αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο αναλαμβάνοντας τη θέση της Εκπροσώπου Τύπου και της εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά της. Ο νέος, ενωμένος, κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει εν κινήσει, διευρύνεται και αγκαλιάζει όλο τον προοδευτικό κόσμο», έγραψε ο κ. Κασσελάκης.
Για το ότι η Βούλα Κεχαγιά θα είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είχε γράψει το iefimerida.gr από την Παρασκευή.
Η κυρία Κεχαγιά, πρώην, πλέον, διευθύντρια της «Αυγής», θα αναλάβει τη θέση της Δώρας Αυγέρη, η οποία θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής στις εκλογές του Ιουνίου.
ΤΟΥ ΔΩΡΙΣΑΝ ΑΛΟΓΟ
Στην Αργολίδα βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης την Κυριακή, μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ, όπου επισκέφθηκε την «2η Γιορτή Μανταρινιού» και ανέβηκε σε άλογο που του χάρισε κάτοικος. Ειδικότερα, κάτοικος της περιοχής Δρέπανο Αργολίδας χάρισε στον Στέφανο Κασσελάκη ένα αλογάκι, το οποίο είναι δύο ετών και έχει το όνομα Σελήνη. Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται σε βίντεο να χαϊδεύει τη χαίτη του αλόγου, μαζί με τον σύζυγό του, και στη συνέχεια να το ιππεύει σε δρόμο της περιοχής.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα περιηγήθηκε σε πάγκους και περίπτερα με τα τοπικά προϊόντα που έχουν ως βάση το φημισμένο μανταρίνι της περιοχής.
Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr o κ. Κασσελάκης απηύθυνε χαιρετισμό, συνομίλησε με αγρότες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καλλιέργεια του μανταρινιού και των πορτοκαλιών η οποία είναι η κύρια ενασχόληση των κατοίκων της περιοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass