ΟΜΙΛΙΑ Κ. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ:

«Εμείς πιστεύουμε στην Ελλάδα των νοικοκύρηδων»

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2017 22:21

 «Κεραυνούς» κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και των σκληρών δημοσιονομικών μέτρων που συμφώνησαν με τους δανειστές της χώρας, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Γκιουλέκας στη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης που οργάνωσε με επιτυχία στο Μουζάκι η τοπική ΔΗΜ.Τ.Ο.

Ο πρώην υπουργός στην ομιλία του αναφέρθηκε με τα χειρότερα λόγια στην πρόσφατη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα, λέγοντας πως «φέρνουν από την πίσω πόρτα το τέταρτο μνημόνιο»!

Κατήγγειλε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού καθώς όπως είπε, «η συγκυβέρνηση θέλοντας να καλύψει τη νέα μεγάλη αποτυχία της προβάλλει τα λεγόμενα αντίμετρα τα οποία δεν πρόκειται να μπορέσει να εφαρμόσει ποτέ με τους άπιαστους δημοσιονομικούς στόχους που περιλαμβάνει η συμφωνία (3,5% πλεονάσματα, συν την επιπλέον διαφορά ασφαλείας που εκτοξεύει το ποσοστό τους άνω του 5% του ΑΕΠ)»!

Αναφερόμενος στην Ελλάδα «που ονειρεύονται οι Νεοδημοκράτες» ο κ. Γκιουλέκας επισήμανε πως αυτή είναι η Ελλάδα που οι πολίτες της νιώθουν ασφάλεια, δημιουργούν, φροντίζουν τις οικογένειές τους και εργάζονται για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών τους.

«Εμείς πιστεύουμε στην Ελλάδα των νοικοκύρηδων» τόνισε ο κ. Γκιουλέκας, προσθέτοντας τα εξής: «Οι κυβερνώντες μηχανεύονται τρόπους για να πείσουν τον λαό ότι όλοι είναι ίδιοι και πως όποιος κι αν κυβερνήσει τη χώρα δεν μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από αυτούς. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, διότι η Νέα Δημοκρατία πρεσβεύει μια εντελώς διαφορετική οικονομική πολιτική με μείωση της σημερινής δυσβάσταχτης φορολογίας και απελευθέρωση των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου. Ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης παλεύει να περισώσει τις ελπίδες των Ελλήνων πριν χαθούν στη μιζέρια και την εξαθλίωση που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ με την ανικανότητά του να κυβερνήσει και να διεκδικήσει καλύτερες προϋποθέσεις για τη ζωή τους. Αυτοί τα έδωσαν όλα και δεν πήραν δεκάρα τσακιστή για τη χώρα. Εμείς θα αγωνιστούμε να αλλάξουμε όσο περισσότερο μπορούμε τις δυσμενείς συνέπειες του τετάρτου μνημονίου που έφεραν»!

Κλείνοντας ο κ. Γκιουλέκας υπογράμμισε πως σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ έχει μετακομίσει όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ κι ότι αυτό από μόνο του αποτελεί ειδοποιό διαφορά με τη Ν.Δ.

Τον κ. Γκιουλέκα που συνόδευε ο βουλευτής Καρδίτσας και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. κ. Κώστας Τσιάρας, υποδέχθηκαν στο Μουζάκι, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο δήμαρχος Μουζακίου και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γιώργος Κωτσός, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. κ. Αθανάσιος Μπαλατσός, οι πρόεδροι της ΝΟΔΕ Καρδίτσας κ. Λάμπρος Τσιούκης και ΝΟΔΕ Τρικάλων κ. Μιχάλης Μπαγιώτης, ο νεοεκλεγής πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας κ. Κώστας Σκορδάς, οι πρώην βουλευτές κ.κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, Ασημίνα Σκόνδρα και Παύλος Σιούφας και πολλά κομματικά στελέχη.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass