ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κακοκαιρία… κατακαλόκαιρο

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2017 15:15

Σε …ελεύθερη πτώση, είναι η θερμοκρασία από χθες και θα κορυφωθεί σήμερα Κυριακή, με τοπικές νεφώσεις, σποραδικές βροχές και καταιγίδες.


Αυτή η ξαφνική εναλλαγή του καιρού, θα διαρκέσει μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), κ. Παναγιώτη Σκριμιζέα, ο οποίος αναλυτικότερα αναφέρει στην «Ε»: «Από σήμερα το πρωί θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές. Σταδιακά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.
Τα φαινόμενα το απόγευμα κατά τόπους θα είναι έντονα (ειδικά στη δυτική και βόρεια Θεσσαλία). Παράλληλα θα ενισχυθούν και οι βορειοανατολικοί άνεμοι. Η μέγιστη θερμοκρασία θα πέσει κάτω από τους 30 βαθμούς Κελσίου, μέχρι και 27 βαθμούς Κελσίου.
Η Δευτέρα θα ξημερώσει με θυελλώδεις βορειοανατολικούς ανέμους και έντονες βροχοπτώσεις κυρίως στην ανατολική και νότια Θεσσαλία και ιδιαιτέρως στη Μαγνησία.  Η ψύχρα θα είναι αισθητή και η μέγιστη θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, αφού δεν φαίνεται ότι θα ξεπεράσει τους 22 βαθμούς.
Από το απόγευμα της Δευτέρας αρχικά στη βόρεια Θεσσαλία και το βράδυ και στην υπόλοιπη, ο καιρός θα βελτιώνεται, με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας και μελτέμι στο Αιγαίο».
Ο κ. Σκριμιζέας τονίζει παράλληλα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα στον Ιούλιο, εμφανίζονται τόσο μεγάλες μεταπτώσεις της θερμοκρασίας καθώς: «H μικρότερη μέγιστη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί στη Λάρισα Ιούλιο είναι οι 19,8 βαθμοί την 1η Ιουλίου του 1971».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass