ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

«Φτιαχνόταν» με αυτοκόλλητα παυσίπονα για τον καρκίνο

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2017 16:05

Έναν διαφορετικό τρόπο για να καλύψει την ανάγκη του  για ναρκωτικές ουσίες  σκαρφίστηκε Λαρισαίος καθώς πήγαινε στα νοσοκομεία της πόλης και ζητούσε να του συνταγογραφήσουν αυτοκόλλητα παυσίπονα για τον καρκίνο, προφασιζόμενος πως αυτά προορίζονται για συγγενικά του πρόσωπα τα οποία έπασχαν.


Μάλιστα για να γίνει πιστευτός χρησιμοποιούσε και μια παλιά συνταγή. Με αυτόν τον τρόπο έπειθε αρκετούς γιατρούς και έπαιρνε αυτό που ήθελε. Από την υπόθεση κόντεψαν να βρεθούν μπλεγμένοι και οι γιατροί που όμως απαλλάχθηκαν από το βούλευμα. Στο εδώλιο ωστόσο κάθισε ο Λαρισαίος χρήστης που κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο στάδιο της ανάκρισης είχε τονίσει μεταξύ άλλων πως «Πήγαινα στους γιατρούς και παρακαλούσα αλλά ήμουν και εγώ άρρωστος και πονούσα. Δεν φταίει κανένας γιατρός. Δεν θέλω να τιμωρηθεί κανένας γιατρός και ζητάω συγνώμη. Εγώ έλεγα στους γιατρούς ότι η θεία μου έχει καρκίνο μαστού, νεφρού και ό,τι μου ερχόταν στο κεφάλι μου κι αυτοί συνταγογραφούσαν βλέποντας τις προηγούμενες συνταγές».
Η πράξη για την οποία κρίθηκε ένοχος είναι ηθική αυτουργία σε έκδοση ιατρικής συνταγής για την χορήγηση ναρκωτικών χωρίς να υπάρχει πραγματική και συγκεκριμένη ιατρική ένδειξη κατ’ εξακολούθηση από υπότροπο. Αφού του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών.
Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass