ΤΟ 13ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ

Αφιέρωμα στα θεσσαλικά προϊόντα

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2018 16:02

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «Βασίλης Τσιτσάνης», ο Θεσσαλικός Σύλλογος Ντύσσελντορφ και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας διοργανώνουν από κοινού το 13ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης στο Ντύσσελντορφ.

Το πολιτιστικό αυτό γεγονός θα διοργανωθεί το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 και θα συμμετέχει ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσός Γεώργιος,

Πρόκειται για την επόμενη μεγάλη εκδήλωση της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης όπου, οι Θεσσαλοί θα εορτάσουν όλοι μαζί με ένα τρικούβερτο παραδοσιακό θεσσαλικό γλέντι. Το πρόγραμμα θα συμπεριλαμβάνει εορταστικό μέρος όπου οι Σύλλογοι-Μέλη της Ομοσπονδίας θα παρουσιάσουν με τα χορευτικά τους παραδοσιακούς θεσσαλικούς χορούς και όχι μόνο.

Είναι θεσμός ότι, κάθε Φεστιβάλ αφιερώνεται σε ένα θέμα και για το επερχόμενο αποφασίστηκε ομόφωνα να αφιερωθεί στην προώθηση και προβολή των θεσσαλικών προϊόντων στην Ευρώπη, θέλοντας έτσι να συμβάλλουν όλοι οι διοργανωτές στην προώθησή τους στις αγορές της Ευρώπης, τόσο σε επαγγελματίες όσο και απλούς καταναλωτές, συμπατριώτες και μη.

Στόχος του 13ου Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης είναι α) η σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των Ομογενών και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ιδιαίτερα η γνωριμία μεταξύ τους, της θεσσαλικής νεολαίας Ευρώπης, β) η ενημέρωση για την ανάπτυξη, το μέλλον της ιδιαίτερης πατρίδας μας Θεσσαλίας, γ) οι τρόποι συνεργασίας των Θεσσαλών Ομογενών με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και δ) ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass