Πιάστηκαν με 2 κιλά χασίς

ΕΝΑΣ 31ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ 45ΧΡΟΝΟΣ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2020 15:40

Ένας 31χρονος Λαρισαίος και ένας 45χρονος Αλβανός υπήκοος συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.


Καθώς στο αυτοκίνητο, το οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από δύο κιλά χασίς. Οι δύο άνδρες κινούνταν σε παραπήνεια οδό όταν ελέγχθηκαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «στο πλαίσιο της καταπολέμησης της διάδοσης των ναρκωτικών και έπειτα από αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκαν οι δύο συλληφθέντες να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους 2 κιλών και 125,8 γραμμαρίων καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ενός συλληφθέντα βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη, βάρους 60 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με σπόρους και τρίμματα κάνναβης, βάρους 37,4 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε». Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον των εισαγγελικών αρχών όπου επρόκειτο να λάβουν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass