Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2020 15:50

Στον Αμπελώνα σήμερα ο Ιερώνυμος


Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος θα λειτουργήσει σήμερα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμπελώνος και θα τελέσει την εις Διάκονο χειροτονία του κ. Μιλτιάδη Θεοχαρούλη.

 

Αγρυπνία στην Αγ. Τριάδα Σπαρμού
Ιερά αγρυπνία μεθαύριο Τρίτη 23 Ιουνίου, θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Σπαρμού Ολύμπου από τις 8.00 μ.μ. ως τη 1.00 π.μ., επί τη εορτή του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου.

 

Λειτουργία για υποψήφιους Πανελλαδικών
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με αφορμή τις Πανελλαδικές Εξετάσεις των παιδιών στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Λαρίσης (παλαιό Κοιμητήριο) τελούνται Θεία Λειτουργία και παρακλήσεις, από 7:30 έως 9:30 π.μ. αύριο Δευτέρα 22 Ιουνίου, καθώς και την Τετάρτη 24 και την Παρασκευή 26 του μήνα.

 

Αγρυπνία την Τρίτη στον Αγ. Αχίλλιο
Μεθαύριο Τρίτη 23 Ιουνίου στις 8.00 το βράδυ, θα τελεστεί ιερά αγρυπνία στον Άγιο Αχίλλιο, για την εορτή της Γεννήσεως του Τιμίου Προδρόμου. Θα περιλαμβάνει το Μικρό Απόδειπνο με την ακολουθία της Θείας Μεταλήψεως, τον Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί θα μπορούν να μεταλάβουν των Αχράντων Μυστηρίων. Την Τετάρτη 24 Ιουνίου το πρωί δεν θα τελεστεί Θεία Λειτουργία.

 

Συνέλευση Συνεταιρισμού Γαλήνης
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γαλήνης, την Πέμπτη 25 Ιουνίου και ώρα 20:30, στην αίθουσα συνελεύσεων του Συνεταιρισμού, στο T.Δ. Γαλήνης του Δήμου Κιλελέρ, καλεί τα μέλη του σε γενική συνέλευση με θέμα την έγκριση ισολογισμού του 2019.

 

Εθελοντική αιμοδοσία στους Γόννους
Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνεται σήμερα Κυριακή 21 Ιουνίου από τον Μορφωτικό Σύλλογο – Λαογραφικό Μουσείο Γόννων σε συνεργασία με το κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Πινακοθήκη Γόννων από τις 09.00 έως τις 13.00, τηρώντας την ασφάλεια και προστασία των πολιτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass