Απεργιακή κινητοποίηση στην Καρδίτσα

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2020 18:24

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας
Φώτη Καραγιάννη)
Με τη συμμετοχή εκπροσώπων συλλόγων και εργαζομένων στον δημόσιο τομέα, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας, στα πλαίσια της πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης της ΑΔΕΔΥ.


Κεντρικά συνθήματα ήταν καμία απόλυση εργαζόμενου, μόνιμοι διορισμοί στο δημόσιο και ισχυρή θωράκιση του συστήματος υγείας στη χώρα μας η οποία πλήττεται αυτήν την περίοδο από το δεύτερο κύμα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.
Στη συγκέντρωση που είχε καλύτερη συμμετοχή απ’ ότι παλαιότερα μίλησαν ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Καρδίτσας της ΑΔΕΔΥ κ. Αποστόλης Ταξιάρχης και ο Γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών και Κέντρων Υγείας Ν. Καρδίτσας κ. Έκτορας Γάζος, καλώντας την κυβέρνηση να προχωρήσει στην ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων στο δημόσιο και στην υγεία. Ανάμεσα στα αιτήματα περιλαμβάνονταν και η απαίτηση για άμεση και πλήρης αποζημίωση των πλημμυροπαθών του Νομού Καρδίτσας, χωρίς διαδικαστικές καθυστερήσεις. Τη συγκέντρωση ακολούθησε μεγάλη πορεία με πανό και συνθήματα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, η οποία είχε ως κατάληξη την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας όπου επιδόθηκε το ψήφισμα της κινητοποίησης στον θεματικό αντιπεριφερειάρχη κοινωνικής πρόνοιας κ. Νίκο Καραγιάννη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass