Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2020 16:26

TΡΙΚΑΛΑ  
Βελτιώνεται ο περιφερειακός Μεγαλοχωρίου
ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Τον περιφερειακό δρόμο του οικισμού Μεγαλοχωρίου του Δήμου Τρικκαίων βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το αποτέλεσμα της δημοπράτησης και το επόμενο διάστημα υπογράφεται η σύμβαση του έργου συνολικού προϋπολογισμού

240.000 ευρώ. Το έργο αφορά εργασίες βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης τμημάτων οδών στην περιοχή Μεγαλοχωρίου του Δήμου Τρικκαίων μήκους 3,7 χλμ. περίπου.
«Επενδύουμε σε έργα οδικής ασφάλειας που διασφαλίζουν την άνετη μετακίνηση των ανθρώπων και την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρ. Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές υπηρεσίες μας, είμαστε παντού όπου υπάρχει ανάγκη, με χρήσιμα έργα στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των ανθρώπων. Χρησιμοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που διαθέτουμε προκειμένου οι συμπολίτες μας να απολαμβάνουν ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο» προσθέτει ο Περιφερειάρχης, σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΤΡΙΚΑΛΑ
22χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της

ΤΡΙΚΑΛΑ
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Τρίκαλα καθώς μία 22χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο Μικρό Κεφαλόβρυσο. Την κοπέλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρήκε νεκρή στο σπίτι της ο θείος της. Η 22χρόνη το τελευταίο διάστημα έμεινε μόνη της, αφού οι γονείς της για επαγγελματικούς λόγους βρίσκονται σε νησί. Προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Έτσι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ενημέρωσαν το θείο της κοπέλας που πήγε να δει τι συμβαίνει. Στο σημείο βρέθηκε η Ασφάλεια Τρικάλων, ενώ όπως προβλέπεται στις περιπτώσεις αυτές η νεκροψία θα ρίξει φως στις συνθήκες του τραγικού συμβάντος.


ΒΟΛΟΣ
Χρυσαυγίτης πατέρας
μήνυσε τον αναρχικό γιο του

ΒΟΛΟΣ
Μια αλλόκοτη οικογενειακή ιστορία εκδικάστηκε αυτήν την εβδομάδα στον Βόλο, καθώς άνδρας ηλικίας 64 ετών μήνυσε τον γιο του ηλικίας 35 ετών για κλοπή λόγω… πολιτικών φρονημάτων και μάλιστα χωρίς να έχει καν επαρκείς αποδείξεις.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», από τον 64χρονο κλάπηκε το ποσό των 815 ευρώ, που είχε συγκεντρώσει για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, και αυτός κατηγόρησε το ίδιο του το παιδί.
Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αθώωσε τον κατηγορούμενο λόγω αμφιβολιών. Η σύγκρουση μεταξύ των δύο δεν άργησε να φανεί. Όμως το σοκαριστικό είναι οι λόγοι. Ο 35χρονος σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι ο πατέρας του είναι χρυσαυγίτης, ενώ ο ίδιος αναρχικός!
Ο 35χρονος κατηγορούταν ότι μεσημεριανή ώρα στις 10 Ιουνίου 2019 μπήκε στο πατρικό του και έκλεψε από την τσέπη παντελονιού του πατέρα του σεβαστό ποσό που εκείνος είχε συγκεντρώσει για λόγους υγείας.
Εξεταζόμενος στο δικαστήριο, ο 64χρονος είπε ότι συγκέντρωνε τα χρήματα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για τα μάτια του. Ερωτηθείς αν είχε δει ο ίδιος τον γιο του να μπαίνει στο σπίτι απάντησε αρνητικά, όμως επισήμανε ότι τον είχαν δει άλλοι και συγκεκριμένα γείτονάς του.
Το δικαστήριο κάλεσε στη συνέχεια σε απολογία τον 35χρονο, ο οποίος όμως αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ήταν εκείνος που είχε αρπάξει τα χρήματα.
Μάλιστα, είπε ότι είχε αποδείξεις για το τι έκανε εκείνο το μεσημέρι τονίζοντας ότι βρισκόταν στο σπίτι της μητέρας της συντρόφου του με την οποία πλέον περιμένουν παιδί.
Ο κατηγορούμενος τόνισε ότι η πεθερά του αντιμετωπίζει προβλήματα και είναι κατάκοιτη. Στον ισχυρισμό του υποστηριζόταν διά βοής από τη σύντροφό του που παρακολούθησε τη δίκη. Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου είχε αμφιβολίες για το ποιος ήταν πραγματικά ο κλέφτης για να καταδικάσει τον κατηγορούμενο. Από την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψαν αποδείξεις για ενοχή του 35χρονου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass