Η Ενωση Αστυνομικών καταγγέλλει δημοσιογράφο

ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΜΕΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2020 17:20

Την έντονη αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας (ΕΑΛ) προκάλεσε ανάρτηση σε βάρος αστυνομικών από Λαρισαίο δημοσιογράφο στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


Η ΕΑΛ με ανακοίνωσή της καταγγέλλει το γεγονός σημειώνοντας επίσης ότι την ανάρτηση αποδοκίμασαν και οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης στα οποία εργάζεται ο δημοσιογράφος.
Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση της ΕΑΛ αναφέρονται τα εξής:
«Ο (αναφέρεται το όνομα του δημοσιογράφου), δημοσιογράφος, με δημόσιο λόγο, και ως εκ τούτου με αυξημένη ευθύνη, στον δημόσια προσβάσιμο λογαριασμό του στο facebook την 6-12-2020, έκανε την εξής ανάρτηση:
«Ακούω εδώ και δύο ώρες κάτω από το μπαλκόνι μου να χαχανίζουν καμία 30αριά ματατζήδες και μου έχουν γυρίσει τα άντερα από τις μαλακίες που λένε. Στο τσακ είμαι να σπρώξω μια γλάστρα να πέσει. Ο μόνος λόγος που δεν το κάνω είναι, ότι αν ανοίξει κανένα κεφάλι θα γεμίσουν σκατά τα πεζοδρόμια και θα βρωμάει».
Η ανάρτησή του περιήλθε σε γνώση μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας, οι οποίοι με πρωτοβουλία τους επικοινώνησαν μαζί μας και εξέφρασαν την έντονη αποδοκιμασία τους, χαρακτηρίζοντάς την ως εμετικό, χυδαίο και νοσηρό κατασκεύασμα.
Επιπλέον, η ανάρτηση έτυχε της αποδοκιμασίας, κατόπιν ενημέρωσής μας, των εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης στα οποία εργάζεται ο δημοσιογράφος, αλλά και του τοπικού συνδικαλιστικού του φορέα. Όσον αφορά τον υβριστή προσωπικά και τη χυδαία ανάρτησή του, έχουμε να πούμε μόνον τα εξής: Είμαστε βέβαιοι ότι η ανάρτηση αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας, ελαυνόμενο από κίνητρα αυτοπροβολής του υβριστή, και παραδίδεται στη χλεύη και την έσχατη περιφρόνησή μας. Στον δημοσιογράφο απομένει να κατανοήσει ότι το ελάχιστο που θα μπορούσε να πράξει θα ήταν να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους συναδέλφους μας, τους οποίους αναίτια προσέβαλε.
Δηλώνουμε περήφανοι για τους συναδέλφους μας, οι οποίοι την 6η-12-2020, εργαζόμενοι πάνω από δώδεκα ώρες, υπό συνεχή ορθοστασία, εκτέλεσαν άψογα τα καθήκοντα που τους ανατέθηκαν. Ο ζήλος και η προσφορά μας έτυχε και τυγχάνει σε καθημερινή βάση της αναγνώρισης της τοπικής κοινωνίας. Τέτοιες συμπεριφορές "ψευτοαγωνιστών εκ του ασφαλούς" χαλυβδώνουν την αποφασιστικότητά μας να στηρίξουμε τους συναδέλφους μας και να υπηρετούμε με προσήλωση και αυταπάρνηση τον Πολίτη και την Κοινωνία» καταλήγει η ΕΑΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass