«Δικαιότεροι έλεγχοι, οικίσκοι και κατ' εξαίρεση εμβολιασμός»

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΑ ΧΩΡΙΑ

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2021 16:15

Επίσκεψη στο Μεσοχώρι και άλλα σεισμόπληκτα χωριά του Δήμου Ελασσόνας πραγματοποίησε χθες αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Λάρισας, μελών της Οργάνωσης Ελασσόνας του κόμματος και η βουλευτής Λάρισας, Άννα Βαγενά.


Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Τα μέλη του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ είχαν την ευκαιρία να αξιολογήσουν την κατάσταση που επικρατεί στις σεισμόπληκτες περιοχές και να συνομιλήσουν με κατοίκους των χωριών που εκτός από τις συνεχείς μετασεισμικές δονήσεις έχουν να αντιμετωπίσουν και τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Λάρισας επαναλαμβάνει το αίτημα για τον κατ' εξαίρεση εμβολιασμό ενάντια στον Covid - 19 των σεισμόπληκτων κατοίκων που από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει με την επίσκεψή του στην περιοχή ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, καθώς παρατηρούνται ήδη αρκετά κρούσματα κορονοϊού. Ζητάει επίσης την άμεση άφιξη των οικίσκων που είναι απαραίτητοι για τη στέγαση όσων κατοίκων παραμένουν σε σκηνές, καθώς ο αριθμός αυτών που έχουν φτάσει μέχρι σήμερα δεν επαρκεί. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Μεσοχωρίου, όπου οι σεισμόπληκτοι χρειάζονται 22 οικίσκους και υπάρχουν μόλις 7, ενώ απαιτούνται περισσότεροι από 50 οικίσκοι για την κάλυψη των αναγκών όλων των σεισμόπληκτων χωριών του Δήμου Ελασσόνας. Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Λάρισας ζητάει την ταχύτερη αλλά και δικαιότερη ολοκλήρωση των διαδικασιών ελέγχου των σπιτιών που έχουν υποστεί ζημιές σε ολόκληρη την περιοχή, από τα ειδικά κλιμάκια του Υπουργείου Υποδομών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass