Συναντήθηκε με απόδημους Θεσσαλούς

Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜ. ΚΟΥΡΕΤΑΣ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2023 13:52

Σε πολύ ζεστό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση γνωριμίας της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών «Ασκληπιός» με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών Διαμαντής Γκίκας και η πρόεδρος του Θεσσαλικού Συλλόγου Σβάινφουρτ Βασιλική Λασπά.

Αρχικά ο κ. Γκίκας συνεχάρη τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκπλήρωση του έργου του, καθώς και καλή συνεργασία. Επίσης, τον ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση, προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή η πρώτη συνάντηση που είναι ένα νέο ξεκίνημα συνεργασίας της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Στη συνέχεια, ο κ. Κουρέτας ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών για το έργο και τις δραστηριότητες της Συνομοσπονδίας, για τις πλούσιες δράσεις της Παγκόσμιας Νεολαίας Θεσσαλών, για το 15ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών που προγραμματίζεται να γίνει στη Μαγνησία το καλοκαίρι του 2024 και για την έκδοση του περιοδικού που φέρει το όνομα «Θετταλών Δράσεις».
Ο νέος Περιφερειάρχης συνεχάρη την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών για το αξιόλογο έργο της και επισήμανε τη σημαντικότητα της προσπάθειας των Αποδήμων στη διατήρηση της ελληνικής ταυτότητας και της παράδοσης, καθώς και στη σύνδεσή τους με τη μητέρα πατρίδα και διαβεβαίωσε ότι θα είναι ισχυρός αρωγός στην προσπάθεια αυτή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass