Ο ΜΠΙΛ ΚΟΣΜΠΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Η «παράσταση» της ζωής του…

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2016 1:13

 

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Δικαστήριο της Πενσιλβάνια έκρινε χθες ότι τα στοιχεία που συγκέντρωσε και παρουσίασε ο εισαγγελέας αρκούν για να παραπεμφθεί σε δίκη ο Αμερικανός ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης.
Ο 78χρονος δημιουργός του "Cosby Show" έχει ακόμη τη δυνατότητα να αποφύγει τη δίκη εάν δηλώσει ένοχος για την υπόθεση αυτή, κάτι που θα σήμαινε ότι θα απόμενε μόνο να ανακοινωθεί η ποινή του.
Στη χθεσινή, προκαταρκτική απόφασή του η δικαστής της κομητείας Μοντγκόμερι έκρινε ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία προκειμένου να δικαστεί ο Κόσμπι με την κατηγορία ότι το 2004 νάρκωσε και επιτέθηκε σε μια γυναίκα, την Αντρέα Κόνσταντ.
"Καλή σας τύχη, κύριε" είπε η δικαστής Ελίζαμπεθ Μακχιού στον Κόσμπι, αφού ανακοίνωσε την απόφασή της. Ο ηθοποιός απάντησε "ευχαριστώ" και αποχώρησε χωρίς να κάνει καμία άλλη δήλωση.
Ο Κέβιν Στιλ, ο εισαγγελέας της κομητείας του Μοντγκόμερι, βάσισε την υπόθεση στις γραπτές καταθέσεις που είχαν δώσει το 2005 τόσο η Κόνσταντ όσο και ο Κόσμπι.
Αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως δείχνουν ότι ο Κόσμπι είχε παραδεχθεί σε παλαιότερη κατάθεσή του ότι έκανε σεξ με νεαρά κορίτσια και ότι πρακτορείο μοντέλων συνήθιζε να του στέλνει «πέντε - έξι μοντέλα» κάθε εβδομάδα στις τοποθεσίες γυρισμάτων όπου βρισκόταν.
Στην κατάθεση του Κόσμπι (το 2005 και το 2006) ο ηθοποιός περιγράφει το πώς έδινε φάρμακα και αλκοόλ σε γυναίκες πριν κάνει σεξ μαζί τους, ενώ αναφέρεται σε μυστικές καταθέσεις σε πρώην ερωμένες του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass