«Σακίρα Κούρδων» κατά τζιχαντιστών

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2015 8:09

ΒΑΓΔΑΤΗ

Συνδυάζει την στρατιωτική στολή με τις ψηλοτάκουνες γόβες. Κι όχι μόνο αυτό: αψηφάει τον κίνδυνο και τολμάει να γυρίσει το βιντεοκλίπ του τελευταίου της τραγουδιού στο Ιράκ, κοντά στις γραμμές των τζιχαντιστών του «Ισλαμικού Κράτους».

Η τραγουδίστρια Χελάν Αμπντάλα, γνωστή κι ως «Σακίρα των Κούρδων», έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση στο Διαδίκτυο με το νέο της κομμάτι που ονομάζεται «Επανάσταση», το οποίο απευθύνει έκκληση για την ανάληψη παγκόσμιας δράσης κατά της τρομοκρατίας της ISIS.

Υιοθετώντας το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Helly Luv (Χέλι Λαβ), η 26χρονη μουσικός επισκέφτηκε τα μέρη απ' όπου έλκει την καταγωγή της.

Έτσι, η Χέλι βρέθηκε πριν λίγο καιρό στην Ερμπίλ, την πρωτεύουσα της αυτόνομης περιφέρειας του Κουρδιστάν στο βόρειο Ιράκ –τον τόπο γέννησης των παππούδων και των γιαγιάδων της.

Εκεί, γνώρισε πολλούς συμπατριώτες της, μαχητές των δυνάμεων των Πεσμέργκα που πολεμούν κατά του Ισλαμικού Κράτους. Και κάπως έτσι δέχτηκε να γυρίσει εκεί το βιντεοκλίπ του τραγουδιού Revolution στο Αλ Καζάρ, λίγο έξω από το Ερμπίλ, και πολύ κοντά στις γραμμές των τζιχαντιστών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass