Μητέρα και βρέφος πέθαναν από δάγκωμα φιδιού

Το παιδί εξέπνευσε από το μητρικό γάλα

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2018 18:32

ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ
Με ένα μόνο δάγκωμα ένα φίδι σκότωσε μία 35χρονη μητέρα και το κοριτσάκι της το οποίο θήλαζε στη βόρεια Ινδία, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.


Η άτυχη μητέρα κοιμόταν το βράδυ στο σπίτι της στην περιοχή Μουζαφαρναγκάρ του κρατιδίου Ουτάρ Πραντές όταν τη δάγκωσε ένα φίδι. Ξύπνησε χωρίς να καταλάβει τι είχε συμβεί και θήλασε την τρίχρονη κόρη της, δηλητηριάζοντάς την άθελά της, μέσω του μητρικού γάλακτος. «Η μητέρα δεν κατάλαβε ότι την είχε δαγκώσει το φίδι και ξεκίνησε να θηλάζει το παιδί της, γεγονός που οδήγησε στον θάνατό του», δήλωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής Βιτζάι Σινγκ.
Η οικογένεια εντόπισε το φίδι όταν ξαφνικά η κατάσταση της υγείας της νεαρής γυναίκας άρχισε να επιδεινώνεται δραματικά. Εκείνο κατάφερε να δραπετεύσει.
Η είδηση έρχεται την ημέρα που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έθεσε το δάγκωμα του φιδιού «παγκόσμια προτεραιότητα υγείας».
Κάθε χρόνο σκοτώνονται από 81.000 μέχρι και 138.000 άνθρωποι από τσιμπήματα φιδιών, με περίπου το ήμισυ όλων των θανάτων να συμβαίνουν στην Ινδία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass