Του κόσμου τα παράξενα

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2020 12:40

Γλέντι στο Twitter
Απρόοπτα επιφύλασσε η τηλεμαχία των υποψήφιων αντιπροέδρων στις αμερικανικές εκλογές 2020, Μάικ Πενς και Καμάλα Χάρις. Μια μύγα κάθισε στο κεφάλι του, Μάικ Πενς για αρκετή ώρα, ενώ το debate βρισκόταν σε εξέλιξη. «Αφήστε τη μύγα να μιλήσει»

ήταν το αίτημα πολλών χρηστών της πλατφόρμας που θεώρησαν ότι η παρουσία του συμπαθούς εντόμου στο ντιμπέιτ δεν ήταν καθόλου τυχαία και ότι απλά... περίμενε τη σειρά της να τοποθετηθεί. Πολλοί ήταν οι χρήστες που θεώρησαν... δεδομένο ότι η μύγα στηρίζει Τζο Μπάιντεν και Καμαλα Χάρις στις επερχόμενες εκλογές, και γι’ αυτό προσπάθησε να σαμποτάρει τον Πενς στην κρίσιμη αναμέτρηση.Σε άλλες αναρτήσεις, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών απεικονίζεται με τη μυγοσκοτώστρα στο χέρι, έτοιμος να αναλάβει δράση!
Την ίδια φωτογραφία (που δεν είναι ξεκάθαρο ή όχι αν αποτελεί προϊόν επεξεργασίας) μοιράστηκε και ο λογαριασμός του Μπάιντεν στο Twitter, προτρέποντας τους υποστηρικτές του να συνεισφέρουν οικονομικά στην εκστρατεία του.

 

Επεισοδιακός «εξορκισμός»
Μια γυναίκα σε πτήση προς το Μίσιγκαν είχε μια απρόσμενη και ασυνήθιστη συμπεριφορά. Συγκεκριμένα, η γυναίκα ανέβηκε στα καθίσματα που ήταν κενά εξαιτίας των αποστάσεων λόγω του κορονοϊού.
Στη συνέχεια κατέβασε τη μάσκα της και άρχισε να «χτυπιέται» και να βρίζει. Μάλιστα στηρίχτηκε στα ντουλάπια όπου τοποθετούνται οι χειραποσκευές και κουνώντας τους γοφούς της φώναζε «θα το κάνουμε όλο το βράδυ». Όπως αναφέρει η Daily Mail, η γυναίκα δεν ήταν μαζί με κάποιον ώστε να απευθύνεται σε συγκεκριμένο πρόσωπο. Ένα μέλος του πληρώματος της ζήτησε να ηρεμήσει και να επιστρέψει στη θέση της αλλά εκείνη το αγνόησε. Τρεις άντρες την πλησίασαν και ενώ αρχικά έδειχνε να ηρεμεί στην συνέχεια ξεκίνησε πάλι να βρίζει. Ένας επιβάτης που μίλησε πίσω από την κάμερα εικάζει ότι η γυναίκα ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Μάλιστα ανέφερε πως «ήταν μια χαρά πριν από μισή ώρα» και υπέθεσε ότι πρέπει να έχει πάρει κάτι στο μπάνιο. Κάποιοι από τους χρήστες στα social media που είδαν το βίντεο, το οποίο δημοσιεύθηκε συνέκριναν το περιστατικό με εξορκισμό και αστειεύονταν ότι την κατέλαβαν δαίμονες. Δεν δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με την αεροπορική εταιρεία ή άλλες λεπτομέρειες.

 

Τρως και κερδίζεις!
Πρέπει να είσαι δυνατό.... πιρούνι για να καταφέρεις να φας ολόκληρο το 3 κιλών χοτ ντογκ στο εστιατόριο Ninth Street στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας. Τρως και κερδίζεις! Πώς πάει η συμφωνία, σύμφωνα με το e-daily.gr, αν το φας μέσα σε μισή ώρα, όχι μόνο δεν χρειάζεται να πληρώσεις το γεύμα σου, αλλά σου δίνουν 50 δολάρια, όσο δηλαδή και η τιμή του, έτσι για το επόμενό σου γεύμα. Που πιθανώς να αργήσει.Παίρνεις και ένα ωραίο μπλουζάκι αλλά περνάς και στην αθανασία μιας και βγαίνεις φωτογραφία και σε κορνιζάρουν για τον τοίχο του μαγαζιού. Μη βιαστείς όμως και ετοιμαστείς να πας χωρίς να κλείσεις τραπέζι, γιατί αυτό το γεύμα θέλει μεγάλη προετοιμασία....

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass