ΠΟΥΤΙΝ

Επαθε κρίση βήχα σε τηλεδιάσκεψη για κορονοϊό

Δημοσίευση: 20 Νοε 2020 12:30

ΜΟΣΧΑ
Ανησυχία πυροδότησε στη Ρωσία η κρίση βήχα του Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης για τον κορονοϊό, αναγκάζοντας το Κρεμλίνο να διαψεύσει ότι ο πρόεδρος της χώρας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Ο 68χρονος Πούτιν δυσκολεύτηκε να ολοκληρώσει την πρότασή του μιλώντας σε κορυφαίους αξιωματούχους για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που προκαλεί η πανδημία του κορονοϊού στη χώρα.


Το βίντεο πέρασε αργότερα από μοντάζ ώστε να μη δείχνει τόσο οξεία η κρίση βήχα του Ρώσου προέδρου στην εκδοχή που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του, αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ.
Σε ερώτηση του ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου TASS για την υγεία του Ρώσου προέδρου, το Κρεμλίνο απάντησε ότι «είναι απόλυτα φυσιολογική», ενώ το πρακτορείο ανέφερε ότι «ο πρόεδρος ζήτησε συγγνώμη και συνέχισε την τηλεδιάσκεψη σχεδόν χωρίς καμία διακοπή».
Ο Πούτιν συζητούσε με τον υπουργό Οικονομικών Αντόν Σιλουανόφ κι άλλους ανώτερους αξιωματούχους όταν άρχισε να βήχει. Ψέλισε «συγνώμη» καλύπτοντας το στόμα του με το δεξί του χέρι καθώς πάσχιζε να ολοκληρώσει την κουβέντα του, αλλά το βίντεο που αναρτήθηκε αργότερα στον ιστότοπο του Κρεμλίνου δεν περιείχε το χειρότερο σημείο της κρίσης του βήχα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass