ΗΠΑ

Δεν θα υποδεχτούν τους Μπάιντεν οι Τραμπ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2021 12:29

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ
Σε λίγες ώρες ο Ντόναλντ Τραμπ τα μαζεύει και ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο, χωρίς ωστόσο να καλωσορίσει προηγουμένως μαζί με τη Μελάνια το νέο προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ.


Πρόκειται για άλλη μια επίδειξη μικροψυχίας από μέρους του Τραμπ και μια παρέκκλιση από τη μακρά παράδοση, που θέλει τον απερχόμενο πρόεδρο να υποδέχεται τον διάδοχό του στα σκαλιά του Λευκού Οίκου το πρωί της τελετής ορκωμοσίας και στη συνέχεια να τον συνοδεύει μέχρι το Καπιτώλιο. Κι έτσι, αντί για τον πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία, το ζεύγος Μπάιντεν θα υποδεχθεί ο αρχιταξιθέτης του Λευκού Οίκου, Τίμοθι Χάρλεθ, που είχε φέρει προ τετραετίας ο Τραμπ από το ξενοδοχείο του, Trump International Hotel, στην Ουάσιγκτον.
Σήμερα το απόγευμα ο νέος πρόεδρος της χώρας, Τζο Μπάιντεν, θα μετάσχει σε κατάθεση στεφάνων στο εθνικό κοιμητήριο του Άρλινγκτον μαζί με τους προκατόχους του Μπιλ Κλίντον, Τζορτζ Μπους τον νεότερο και Μπαράκ Ομπάμα και στο μεταξύ διάστημα θα καταφθάσουν στον Λευκό Οίκο και θα ξεπακεταριστούν τα προσωπικά αντικείμενα των νέων ενοίκων του.
ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο θα έχουν απομακρυνθεί όλα τα υπάρχοντα του Τραμπ και θα έχει ολοκληρωθεί ο καθαρισμός όλων των χώρων του Λευκού Οίκου. Ωστόσο, πέρα από τις εργασίες καθαριότητας από το προσωπικό έχουν προσληφθεί και ιδιωτικές εταιρείες, που θα αναλάβουν έναν καθαρισμό σε βάθος των χαλιών, των κουρτινών και όλων των επιφανειών για την εξόντωση όλων των πιθανών βακτηρίων και ιών όπως του SARS-CoV-2, δεδομένου ότι τόσο ο Τραμπ όσο και πολλοί συνεργάτες του είχαν μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass