ΗΠΑ: Ντύθηκαν στα λευκά οι βορειοανατολικές πολιτείες

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2024 8:31

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Μια σφοδρή, ταχέως εξελισσόμενη χειμερινή καταιγίδα προκαλεί ισχυρές χιονοπτώσεις στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, δημιουργώντας προβλήματα στις μετακινήσεις εκατομμυρίων Αμερικανών, κλείνοντας σχολεία και σπέρνοντας το χάος στις αερομεταφορές σε ολόκληρη την περιοχή.

Σε περισσότερους από 30 εκατομμύρια ανθρώπους, από το βορειοανατολικό τμήμα της Δυτικής Βιρτζίνια έως τη Νέα Αγγλία, οι αρχές απηύθυναν προειδοποιήσεις για ακραία καιρικά φαινόμενα, την ώρα που η χειμερινή καταιγίδα σάρωσε τμήματα της περιοχής όπου το ύψος του χιονιού έφθασε τα 15 εκατοστά κατά τη διάρκεια της νύχτας, έγινε γνωστό από την Αμερικανική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Στην πόλη της Νέας Υόρκης η βροχή μετατράπηκε σε χιόνι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η αμερικανική μεγαλούπολη αναμένεται να δεχτεί τουλάχιστον 17 εκατοστά χιόνι κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθιστώντας την κυκλοφορία στους δρόμους επικίνδυνη.
Σε άλλα τμήματα της περιοχής το ύψος του χιονιού που θα πέσει αναμένεται να φθάσει έως τα 30 εκατοστά προτού η καταιγίδα μετατοπιστεί ανατολικότερα. Τα σχολεία σε ολόκληρη την περιοχή ακύρωσαν τα διά ζώσης μαθήματα για χθες, μεταξύ άλλων στην πόλη της Νέας Υόρκης, η οποία πραγματοποιεί εξ αποστάσεως διδασκαλία για 1 εκατομμύριο μαθητές. Την ίδια ώρα, περισσότερες από 900 πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια La Guardia της Νέας Υόρκης, Logan International της Βοστόνης και Liberty International του Νιούαρκ είτε καθυστέρησαν είτε ακυρώθηκαν, σύμφωνα με το ιστότοπο Flightaware.com.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass