ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: Ετοιμοι να χτυπήσουμε και αλλού εκτός Γάζας

Δημοσίευση: 12 Απρ 2024 7:00

ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Το Ισραήλ συνεχίζει τον πόλεμό του στη Λωρίδα της Γάζας, αλλά προετοιμάζεται και για σενάρια που μπορεί να προκύψουν σε άλλες περιοχές, δήλωσε χθες ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Την ώρα που η ανησυχία για χτύπημα του Ιράν κατά του εβραϊκού κράτους έχει αυξηθεί έντονα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δηλώνει έτοιμος να χτυπήσει είτε αμυντικά, είτε επιθετικά, όποιον «θέλει να μας κάνει κακό». «Όποιος μας κάνει κακό, θα ανταποδώσουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι να καλύψουμε όλες τις ανάγκες ασφαλείας του κράτους του Ισραήλ, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά», ανέφερε συγκεκριμένα από την αεροπορική βάση Τελ Νοφ στο νότιο Ισραήλ. Το Ισραήλ προετοιμάζεται για πιθανά ιρανικά αντίποινα λόγω της δολοφονίας ενός ανώτερου στρατηγού και έξι άλλων Ιρανών αξιωματικών σε μια αεροπορική επιδρομή στο συγκρότημα της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό την 1η Απριλίου. Το Ισραήλ δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επιδρομή αυτή. Ωστόσο χθες, ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ δήλωσε το Ισραήλ «πρέπει να τιμωρηθεί και θα τιμωρηθεί» για την επίθεση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass