ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ

Κατάσκοπος η Barbie!

Δημοσίευση: 28 Νοε 2015 0:34

 

ΛΟΝΔΙΝΟ
Η Barbie φαίνεται ότι δεν είναι μια «άμυαλη κούκλα», αλλά, καθώς αποδεικνύεται, μπορεί να αποδειχτεί ένας ικανότατος κατάσκοπος!
Ο λόγος για τη παγκοσμίως δημοφιλή κούκλα Barbie, το νέο μοντέλο της οποία, με την ονομασία Hello Barbie, περιλαμβάνει τεχνολογία Wi-Fi και ενσωματωμένο μικρόφωνο που μπορεί να καταγράψει οποιοδήποτε ήχο ή συνομιλία ακούγεται εντός της εμβέλειάς της. Με το ενσωματωμένο μικρόφωνο η «έξυπνη» Barbie έχει τη δυνατότητα να καταγράφει δεδομένα για τις συνήθειες των παιδιών και τι τους αρέσει, ώστε να ανταποκρίνεται ανάλογα στο διαδραστικό παιχνίδι μαζί τους.
Ωστόσο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα τεχνολογίας «The Inquirer», οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή στους γονείς που σκοπεύουν να αγοράσουν αυτό το παιχνίδι για τα παιδιά τους, προειδοποιώντας ότι μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει απειλή για το προσωπικό απόρρητο. Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως υπάρχει η πιθανότητα κάποιοι χάκερ να παραβιάσουν το ενσωματωμένο σύστημα της κούκλας με σκοπό να κατασκοπεύσουν τα θύματά τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass