Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ανασυγκροτήθηκε και παρεμβαίνει

* ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2016 20:34

Με τη διοργάνωση εκδήλωσης – συζήτησης για την Παιδεία που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του επόμενου μήνα, δίνει εκ νέου το στίγμα της η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Θύμα και η ίδια των ανατροπών και των αποχωρήσεων των προηγουμένων μηνών, η Νεολαία του κόμματος έχει ήδη ολοκληρώσει την ανασυγκρότησή της, τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Όπως είναι γνωστό, νέος γραμματέας της Νεολαίας Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ έχει εκλεγεί ο Στάθης Λαγός, ενώ πυκνές είναι το τελευταίο διάστημα οι συσκέψεις, στο πλαίσιο του σχεδιασμού των επόμενων δράσεων και πρωτοβουλιών της.

Έτσι, στις αρχές Μαρτίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί εκδήλωση – συζήτηση για την εκπαίδευση, στο πλαίσιο της διαβούλευσης του υπουργείου Παιδείας, ως συμβολή της Νεολαίας στο διάλογο που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά και για να κατατεθεί το στίγμα της οργάνωσης σε ζητήματα που αφορούν την τριτοβάθμια εκπαίδευση και το φοιτητικό κίνημα.

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Εντωμεταξύ, πραγματοποιείται αύριο Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, στις 10.30 το πρωί σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΜΕΤΡΟΠΟΛ, η συνέλευση των μελών της οργάνωσης Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υπεύθυνος οργανωτικού, Πέτρος Καραγιώργος.

Μ.Κ.      

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass