ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ - ΥΓΕΙΑ - ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Ο Γιώργος Κουτσοδήμος νέος αντιδήμαρχος Τυρνάβου

*Στη θέση του ανεξάρτητου Αλ. Χατζηκρανιώτη

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2016 9:33 | Τελευταία ενημέρωση: 05 Οκτ 2016 11:44

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») / Του Κώστα Τσόλα

Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Γιώργος Κουτσοδήμος του Ιωάννη αναλαμβάνει νέος αντιδήμαρχος Τυρνάβου, στη θέση του παραιτηθέντος κ. Αλέκου Χατζηκρανιώτη ο οποίος είναι πλέον ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Ο κ. Κουτσοδήμος προέρχεται από τον Αμπελώνα, ανήκει δε στους ανθρώπους των ΜΜΕ αφού για είκοσι και πλέον χρόνια υπήρξε σκηνοθέτης σε θεσσαλικό τηλεοπτικό κανάλι. Είναι γνώστης των ζητημάτων που αφορούν στους πολίτες τόσο στις δύο πόλεις του Δήμου, Τύρναβο, Αμπελώνα όσο και στα χωριά και είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο κ. Γιώργος Κουτσοδήμος, ο οποίος είναι αντιδήμαρχος χωρίς αντιμισθία, αναλαμβάνει τις εξής αρμοδιότητες: Την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα της παραγωγής, φυτικής και ζωικής. Την υποστήριξη του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου, την αδειοδότηση και εποπτεία εμπορικών και λοιπών δραστηριοτήτων.

Επίσης, ο κ. Γιώργος Κουτσοδημος θα έχει την ευθύνη της πολιτιστικής και τουριστικής ανάπτυξης και προβολής καθώς και την εποπτεία που αφορούν σε ζητήματα άρδευσης, μεταποίησης και του τριτογενή τομέα. Τέλος θα έχει την ευθύνη της Διεύθυνσης της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Τυρνάβου.

Την ανακοίνωση του νέου αντιδημάρχου έκανε χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στο σύνολό τους ευχήθηκαν στον νέο αντιδήμαρχο καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass